Gerdins Cutting Technology AB

Postadress
Kust­vägen 8
87031 Mjällom
Besöksadress
Kustv 8
SE-87031 Mjällom
Region
Kramfors
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556011-0479
Grundat: 1952
Anställda: 40
På Gerdins Manufacturing Solutions förenar vi lång erfarenhet och precision för att leverera högkvalitativa lösningar inom stansning och tillverkning av läderhålpipor. Med över 50 års branscherfarenhet strävar vi efter att möta våra kunders unika behov och krav.

Med en gedigen bakgrund inom stansning av krävande material är vi experter på att producera detaljer med högsta noggrannhet. Våra stansverktyg skapar komponenter för olika industrier, från packningar för fordonssektorn till inredning för väskor och detaljer för elektronikindustrin. För projekt som involverar knäskydd, stolsdynor eller ljudabsorbenter erbjuder vi även tillverkning av kompletta formverktyg i aluminium eller prototypmaterial.

Med vår expertis inom tillverkning av läderhålpipor erbjuder vi snabba leveranser av över 2,500 olika sorter från vårt omfattande lager. Vår djupa kunskap och användning av högteknologiska maskiner möjliggör skräddarsydda produkter och kompletta lösningar för våra kunder. Genom direktförsäljning till över 60 länder och ett effektivt distributionsnät strävar vi efter att erbjuda den mest tillgängliga hålpipan globalt.

Vi på Gerdins är stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter med precision och snabbhet, och ser fram emot att fortsätta vara er pålitliga partner inom tillverkningsbranschen.

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

Jens Johansson
+46 725 011 515