GRUMA Nutzfahrzeuge GmbH

Postadress
Industriestraße 22
86316 Friedberg
Region
Tyskland
Organisationsnummer:
127481508
Grundat: 1977
Anställda: 1000+
Välkommen till GRUMA Nutzfahrzeuge GmbH!

GRUMA - gaffeltruckar, lagerteknik, lantbruksmaskiner & kommunalteknik.

Starka varumärken: Linde Material Handling, Case IH, Steyr, JCB, Krone, Pühringer, Magni, Bulmor och många fler.
När det gäller truckar , lagerteknik , specialfordon och förstklassiga truck- och uthyrningstjänster, då är GRUMA rätt partner för dig.

Behöver du en jordbruksmaskin ? Med starka varumärken erbjuder GRUMA ett stort urval av enheter samt de bästa reservdelarna och kundservice. I GRUMA Academy hittar du ett brett utbud av utbildningar, t.ex. gaffeltrucklicensen , kranförarutbildning och mycket mer

De senaste företagsnyheterna finns i nyhetssektionen .

Vi har cirka 1 100 anställda i hela Tyskland står för prestanda och hållbarhet hos familjeföretaget GRUMA med sitt huvudkontor i Friedberg nära Augsburg. Vår uppgift är att leverera förstklassig service och högsta produktkvalitet inom kommersiella fordonssektorn - för nästan alla sektorer och för kunder av alla storlekar.

Service är vår speciella styrka!

Vi har levererat överlägsen service i över 45 år och satt våra kunder först. Vi ser oss själva som en partner och fokuserar alla våra aktiviteter på att övertyga våra kunder på nytt varje dag, på att ge dem pålitligt stöd i det dagliga arbetet och på att förenkla processer.

Vi säljer, hyr ut, servar och reparerar fordon från transportören, lantbruks-, kommunal- och byggtekniken samt från fordonssektorn och stöttar dig med individuell rådgivning och ett brett utbud av helhetslösningar. Oavsett om det gäller gaffeltruck, traktor, hjullastare eller transportör: GRUMA erbjuder nya och begagnade maskiner och fordon, service- och reparationsarbeten, originalreservdelar och tillbehör, utbildningar, koncept för fleet management samt analoga och digitala lösningar för optimal användning med sömlös integration i kundverksamhet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Rudi Waldmann
+49821780003537
Cynthia Maidel
+49 (821) 78000-3351

Filmer

A look behind the scenes at GRUMA