Gutinvest International Assets S.L.U

Postadress
Calle De Tavern 57-63
08006 Barcelona
Region
Spanien
Spanien
Organisationsnummer:
67283077
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Onlineplattform för industrimaskiner och fastighetsauktioner

Vi är stolta över att ha ett multivetenskapligt team bestående av yrkesverksamma med passion för sitt arbete, en hög grad av teknisk efterfrågan och i framkant av alla produktiva framsteg som sker i en bransch i ständig förändring.

Företag, finansiella institutioner, leasing- och hyresföretag och offentliga institutioner litar på att vi ska öka avkastningen på sina investeringar (ROI) i industriella tillgångar. Oavsett om det är i en komplett anläggning, en produktionslinje, lager eller enskilda maskiner eller fastigheter, analyserar vi och presenterar det bästa alternativet för försäljning av överskottstillgångar.

Vi har ett omfattande nätverk av samarbetspartners på internationell nivå, inom olika industrisektorer, vilket gör att vi kan känna till utbud och efterfrågan på maskiner och utrustning.

Med de senaste marknadsföringsteknikerna, och genom vår plattform www.gutinvest.es, presenterar vi det mest varierade urvalet av industriella tillgångar, i syfte att ge köpare över hela världen tillgång till de mest avancerade maskineriet, till exceptionella priser.

Kontakter

Jaime Fusté
+34 674681275