Postadress
Kemist­vägen 17
18379 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556552-2983
Grundat: 1998
Anställda: 5
HAINBUCH Svenska har funnits i Sverige sedan 1998 och är ett dotterbolag ägt till 100 % av HAINBUCH GmbH, ett tyskt familjeföretag i tredje generationen.

HAINBUCH GmbH grundades i Marbach 1951 och har således en långtgående erfarenhet inom området uppspänning.

HAINBUCH utvecklar, designar och tillverkar uppspänningsenheter för industrin och arbetar med både roterande, stationär, invändig och utvändig uppspänning. Produkterna passar för såväl svarvning, fräsning som slipning.

HAINBUCH jobbar både med ett stort standardsortiment men framför allt med specialtillverkning av kundunik utrustning. Fördelningen är ungefär 60 % standard och 40 % kundspecifika produkter.

Ett mindre lager av standardsortimentet finns i Täby men med tillgång till huvudlagret i Tyskland kan vi på kort tid, så snabbt som över natten tack vare goda transportrelationer, få hem den produkt som vår kund behöver utan onödigt långa ledtider.

HAINBUCH viktigast mål är att leverera spännteknisk utrustning av högsta klass, som är lättanvänd för kunden och med optimala produktionsprocesser i fokus. Detta uppnår vi genom att hela tiden utveckla vårt koncept, specialisera oss på det vi är bra på och bygga vidare på det!

Vill du veta mer om HAINBUCH och se vad vi kan göra och vilka lösningar som finns att tillgå, gå gärna in på vår hemsida: www.hainbuch.se

Välkommen att kontakta oss!!

Kontakter

Tony Ulander
-
Hainbuch Svenska AB
08 732 75 50
Fredrik Dahlkvist
Technical Sales
076 834 80 55
Fredrik Hedin
Technical Sales
076 834 80 45
Ann Hallberg
-
Björn Linde
-

Filmer

https://www.youtube.com/watch?v=pHtTNuom4Lg