I M Service & Montage

Postadress
Norrhults­vägen 38 Lgh 1001
36444 Norrhult
Region
Uppvidinge
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
630820-3394
Grundat: 2002
Anställda: 1
Välkommen till I M Service & Montage

Vi är en mångsidig och pålitlig partner inom industriella tjänster och konstruktion. Vårt företag är specialiserat på en rad viktiga områden, inklusive svetsning, isolering och rörledningsarbete. Med vårt engagerade team av erfarna yrkesmän är vi redo att möta de mest utmanande och krävande behoven inom dessa områden.

Svetsning: Vi är experter på svetsningsteknik och kan hantera olika material och projekt, oavsett om det är inom tillverkning, konstruktion eller underhåll. Vår skicklighet och precision garanterar högkvalitativa resultat.

Isolering: Vi erbjuder omfattande isoleringstjänster för att optimera temperaturkontroll, energieffektivitet och säkerhet i olika industriella miljöer. Vårt isoleringsarbete är utformat för att uppfylla de strikta standarder som krävs.

Rörledningar: Vi är specialister på rörledningskonstruktion och installation. Oavsett om det gäller att transportera vätskor, gaser eller andra medier, kan vi utforma och bygga rörledningar som är skräddarsydda för dina specifika behov.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från I M Service & Montage

Se alla företagets 1 annonser »

Kontakter

Into Moskuvaara
0702076930