Postadress
Gert Fredrikssons Väg
61135 Nyköping
Region
Nyköping
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556706-4489
Grundat: 2006
Anställda: 6
Välkommen till LAB 360 grader AB!

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna.

Vi säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling. Vi konstruerar och bygger även egna lösningar som t.ex. klimatrum och kriminaltekniska laboratorium.

Vår stora och breda kunskap tillsammans med en lång erfarenhet inom utrustning inom alla forskningsområden gör oss till mer än ett företag som säljer laboratorieutrustning. Vi tar ansvar för våra produkter, utbildar våra kunder och ger en professionell service.

Vi föredrar att ha långvariga, aktiva och nära samarbeten med våra leverantörer. Några exempel är autoklaver från Tuttnauer, klimatskåp från MMM, säkerhetsbänkar och frystorkar från Labogene och skakinkubatorer från Labwit. Vi är dessutom preferred supplier åt Tuttnauer och MMM (med över 20 år som leverantörer) samt är exklusiva leverantörer åt andra som t.ex. Labwit och danska Labogene.

Välkommen att kontakta oss!

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Stefan Hultgren
011-360 360 1