Moskitofree Norden / M. Åsmundhavn AB

Postadress
Industri­vägen 1
30241 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556365-0497
Grundat: 1990
Anställda: 1-3
Moskitofree, ultralätt portabel luftrenare och myggskydd klassas som 100% miljövänligt myggskydd och samma apparat är även en effektiv luftrenare,- de är helt harmlösa för människan och naturen.

Moskitofree portabla myggskydd och luftrenare är en multifunktionell produkt som från början utvecklades som ett projekt för att hålla malariamyggan borta i Afrika och testades därefter vetenskapligt mot alla myggor innan den kom på den kommersiella marknaden.

Den största tidningen i Norge VG har en testavdelning TEK.no och de gav oss bra recensioner,- det var roligt med sådan positiv omtal. Skickar en länk till testresultat som TEK.no gjorde på Moskitofree i Norge: link til TEK.no (VG's testavdeling) som har testet produktene:
https://www.tek.no/test/i/70bXA3/disse-skal-gjre-deg-usynlig-for-mygg-og-knott

Vi bifogar även testresultat som Swedish Anglers gjorde på enheterna när de "var på fisketur" med enheterna i Sverige.

Vi skall förklara närmare hur apparaten fungerar rent tekniskt.


Moskitofree FOREVER Moskitofree FAMILY Moskitofree TRAVEL

Moskitofree myggskydd hjälper mot alla sorters myggor, även delvis mot knott.
Kort teknisk beskrivning: Elektroner i apparaten genererar negativa joner. I luften runt dig finns det positiva joner som du utsöndrar ihop med värme och koldioxid vilka attraherar myggen. När positiva och negativa joner dras till varandra blir de tyngre och faller till marken som kall plasma. Myggens luktorgan blir därmed distraherade och du "gör dig osynlig för myggen".

Det finns 3 olika modeller av Moskitofree:

FOREVER: Ett personligt, bärbart myggskydd som du har runt halsen inomhus och utomhus
Vikt 46 gram, Laddningstid 4 timmar. Drifttid 24 timmar. Konsumentpris 799 kr

FAMILY: Ger hela familjen skydd upp till 15 m2, används inomhus, i tältet, stugan, trädgården.
Vikt 180 gram. Laddningstid 4 timmar. Drifttid 32 timmar Kundpris 1299 kr

TRAVEL: För en eller flera personer, passar i mindre tält och sovrum upptill 5-7 m2. Den kan även hängas runt nacken eller i bältet under vandring. Vikt 80 gram. Laddningstid 4 timmar. Drifttid 11 timmar. Kundpris 999 kr

Enheterna laddas med en medföljande USB-kabel. Ur miljö- och hälsosynvinkel så är de 100% giftfria och 100% miljövänliga. De är även helt ljudlösa.

Räknar man över en 3-års period är Moskitofree produkterna de mest ekonomiska myggskydden på marknaden idag då inga refiller, batterier eller annat behövs.

I tillägg till myggskydd så fungerar produkterna som luftrenare och astmatiker och allergiker märker stor skillnad efter kort tids användning. Det är ju en ett problem i dagens samhälle att det finns för mycket positiva joner och för lite negativa joner (I Alperna och Norska fjällen finns mycket negativa joner/anjoner).

Lätt att förklara är att det är en 100% miljövänlig portabel luftrenare och myggskydd.

För mer info se www.mosktitofree.se

Senaste annonser från Moskitofree Norden / M. Åsmundhavn AB

Se alla företagets 4 annonser »

Filer

Moskitofree

Kontakter

Magnhild Åsmundhavn
+46708619888
+4791103898

Filmer

Moskitofree