Pfeifer Machinery

Postadress
Den Sliem 35
7141 GROENLO
Region
Nederländerna
Organisationsnummer:
819228382B
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Pfeifer Machinery

AFFÄRSPROCESSEN
Som företag anser vi att det är viktigt att informera kunden före, under och efter köp av en viss maskin. Denna process kan bäst visas som en stegvis beskrivning.

Steg 1 – Transport av maskinen: Pfeifer Heavy Machinery är specialiserat på att organisera transporten med avseende på tunga maskiner. Inköpta hjullastare, mobila teleskophissar, grävmaskiner, saxliftar och många andra tunga maskiner transporteras och levereras professionellt i Pfeifer Heavy Machinery B.V.

Steg 2 – Ankomst av maskinen: När en maskin anländer och allt formella arbete är avslutat, genomgår maskinen en intensiv inspektion av en av våra professionella mekaniker. Därefter förbereds maskinerna för att presenteras på Internet.

Steg 3 – Internetpresentation: Efter besiktning och tillfällig reparation av maskinerna rengörs maskinerna noggrant. Sedan görs foton och filmillustrationer som kommer att presenteras på hemsidan. Vi erbjuder också möjligheten att logga in för ett veckobrev och/eller skapa ditt eget Pfeifer Heavy Machinery-konto. Med detta konto kan du bestämma dina egna önskemål angående nyhetsbrevet och exklusivt förhandsgranska maskinens "på väg"-listan.

Steg 4 – Köp: Vid intresse av att köpa en av våra maskiner är kunden mer än välkommen att se och testa maskinen. När du köper en av maskinerna kan teamet från Pfeifer Heavy Machinery ordna alla former av transporter och nödvändiga dokument för kunden. Detta är dokument som: registrering, CE-dokument eller ursprungsintyg. Pfeifer Heavy Machinery erbjuder även möjligheten att ordna en extern besiktning. Vi kan även ordna att den köpta maskinen sprayas i valfri färg.

Steg 5 – Lojalitet: En av våra nyckelvärderingar är lojalitet. Efter ett köp kan kunder alltid kontakta oss för frågor eller andra maskinerbjudanden. Goda erfarenheter ger möjligheter för framtiden och med kundernas godkännande kan vi fortsätta att hålla kontakten genom att skicka vårt veckobrev.

FÖRETAGETS VISION
Över hela världen strävar vi efter att skapa en kundorienterad länk mellan efterfrågan och utbudet av maskiner, där vi försöker upprätthålla hållbara relationer med våra köpare och leverantörer.

FÖRETAGETS MISSION
Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av maskiner till bästa möjliga pris/kvalitetsförhållande, där att ge god service är en av våra viktigaste prioriteringar. För att uppnå detta har vi ett multifunktionellt team som kan bryta genom kulturella barriärer och fatta viktiga strategiska beslut på internationell nivå.

MÅL
Att vara en av de största holländska leverantörerna av begagnade maskiner;Att tillhandahålla ett konstant och uppdaterat lager på mellan 800 och 1000 maskiner, till bästa möjliga pris/kvalitetsförhållande;Att tillhandahålla den bästa servicen inom området tekniska och formellt stöd;Att upprätthålla och utöka långsiktiga hållbara relationer med våra kunder och leverantörer;Att generera internationell publicitet genom att vara aktivt involverad i utvecklingsmarknader.

Kontakta oss gärna på Pfeifer Machinery!

Kontakter

Johan
+31 (0)544 463114
Julian Oolthuis
+31(0)6 3427 88 32

Filmer

Pfeifer Heavy Machinery Drone Video!