Postadress
Ålegårds­gatan 2
43150 Mölndal
Besöksadress
Ålegårds­gatan 2
43150 Mölndal
Region
Mölndal
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556231-4350
Grundat: 1987
Anställda: 13
Välkommen tillPlastmästarn AB

Vi startade 1987 av Kalle och Gösta Lundgren. På den tiden var tanken med företaget att i första hand bistå glasmästerier och skyltfirmor med material och bearbetade Plexiglasdetaljer.

Under 90-talet knöt Plastmästarn kontakt med ett par viktiga leverantörer och har sedan dess vuxit till att bli en komplett plastleverantör till industri, handel och reklambranchen.

Vi erbjuder flera av marknadens förnämsta varumärken av plasthalvfabrikat, i kombination med goda kunskaper och resurser att förädla dessa till uppskattade produkter.
Plastmästarns medarbetare är handplockade och de flesta har mångårig erfarenhet av plastbranchen vilket borgar för effektiv produktion och hög kvalitet.

Vårt huvudkontor med lager och tillverkning ligger centralt placerat i Mölndal-Balltorp industriområde i utkanten av Göteborg. Vi lagerhåller ett brett sortiment av skivor och stänger.

Vi levererar idag till svenska storföretag med vidareexport över hela världen. Vi har antagit en tillväxtstrategi i syfte att ligga i framkanten inom plastindustrin.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AAA

Kontakter

Niclas
031-87 87 05