Postadress
Västra Järnvägs­gatan 2
56241 Taberg
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
55684-80833
Grundat: 2011
Anställda: 2
Välkommen till RC Holm AB!

Strax söder om Jönköping hittar du en litet trevligt samhälle som heter Taberg, kanske mest känt för cafét som ligger på toppen av berget. Här ligger RC Holm:s kontor och lager för Sverige.
Företaget startades 2010 i Avesta som en filial till det danska bolaget RC Holm A/S.
År 2013 flyttades företaget ner till Jönköping och hamnade i lokaler vid Vätterns strand. Företaget ombildas till ett aktiebolag 2014 och flyttade år 2019 till dem nya lokalerna i Taberg.

Under åren 2010 till idag så har företaget ökat ut sitt sortiment från att bara sälja elverk, och entreprenadmaskiner till en början till att omfatta väldigt mycket mer.
I sortiment hittar du vårat eget märke Bernards som är ett tyskt varumärke. Tillverkning av dessa varor sker i olika europeiska länder, men även länder i Asien. Vi har idag produktion av flismaskiner, ATV, UTV, slagklippare, vattenpumpar, minigrävare, minilastare, minidumpers, markvibratorer, diamantklingor, cellplastskärare, elverk, stubbfräsar, kedjegrävare, häckklippare och olika trädgårdsmaskiner i märket Bernards.
Vi har även Hondamotorer, Atlas Copco-elverk, Loncin bensinmotorer, dieselmotorer, elverk och vattenpumpar, Masterpac entreprenadmaskiner och Mastool betongverktyg i vårt sortiment.
Vi är sedan 2022 Loncins exklusiva distributör i Sverige, Loncin som är en av världens största tillverkare av småmotorer idag, de tillverkar motorer åt många olika märken av maskiner, du hittar deras motorer på snöslungor, gräsklippare och entreprenadmaskiner bl a.
Du hittar oss på Västra Järnvägsgatan 2 i Taberg.
Våra öppettider:
Måndag-torsdag 07:30-15:00 (med vissa undantag)
Fredag 07:30-11:00

Vill du komma förbi och hämta din order eller kika på våra produkter, hör av dig dagen före så att vi är på plats och har din produkt på lager.
Du når oss på telefon: 036-139530 mellan 10:00-14:00 eller mejl: info@rcholm.se.

Agenturer

Bernards, Sverige (Generalagent)
Bernards är vårt eget märke på flismaskiner, elverk, markvibratorer, stubbfräsar, UTV, ATV, cellplastskärare, diamantklingor, minigrävare, minilastare, häckklippare, sopmaskiner, plattsättningsverktyg, vattenpumpar, kedjegrävare, gräsklippare, minudumpers, motorkap, motorsåg, rotorklippare, m.m. Vi har idag ett brett sortiment av olika maskiner inom entreprenad, skog, bygg och trädgård som bär namnet Bernards. Våra egna maskiner produceras i Europa, Asien och Danmark. Vårt produktionsteam i Danmark testar alltid nya produkter och modifierar om dem för att anpassas till den nordiska marknaden innan försäljning sker till kund. De flesta av våra Bernards produkter har sålts i Sverige de senaste 8-10 åren, vilket gör att våra egna maskiner finns hos många nöjda kunder idag.
Loncin, Sverige (Generalagent)
RC Holm AB är idag exklusiv distributör av Loncins produkter i i Sverige. Vi är glada att Loncin har valt oss som sin samarbetspartner. Hos oss hittar du Loncin motorer som även används av välkända märken idag, du hittar Loncin motorer på gräsklippare, snöslungor, markvibratorer, sågverk och andra maskiner med små motorer på. Vi säljer även Loncins elverk, Loncin som även tillverkar elverk åt andra märken på marknaden. Vi kommer fortsätta och bygga vidare på det breda sortimentet vi har idag. Reservdels sortimentet för Loncin produkter och övriga märken som Loncin tillverkar produkter åt kommer att utökas kontinuerligt.

Kontakter

Mikael Lindström
036-139530