Postadress
Rosenlunds­gatan 13
73150 Köping
Region
Köping
Västmanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556564-3169
Grundat: 1998
Anställda: 44
Välkommen till SEJFO Engineering AB

Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området industriautomation.

Industriautomation
Automationsutrustning för höga krav! Vi tar ett helhetsåtagande i form av konstruktion, tillverkning, montage, installation, CE-märkning och garanti, anpassat efter dina behov och krav.

Testutrustning
Vi levererar kontinuerligt avancerade testutrustningar för E-drive, transmissioner och andra drivlinekomponenter.

Service & reservdelar
Till din tjänst står vår erfarna organisation med tekniska säljare, projektledare, konstruktörer, programmerare, teknikinformatörer och installatörer.

Karriär
Vi förstärker löpande vår organisation med den kompetens som behövs för att hela tiden stå starka i konkurrensen och kunna ge våra kunder bästa möjliga service.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Karl Ingström
+46 (0)70-341 03 69