Postadress
Kompani­gatan 1
55305 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
559457-1357
Grundat: 2023
Anställda: Ej angivet
Uplinx AB - Framtiden för Mjukvaruutveckling

Uplinx AB, med tillgång till globalt nätverk, erbjuder en unik kombination av lokal expertis och global teknikkompetens till låga priser.
Med över 40 års samlad erfarenhet, är vi dedikerade till att leverera innovativa och skräddarsydda mjukvarulösningar som förverkligar dina digitala ambitioner.

Att välja rätt partner för din mjukvaruutveckling är avgörande
Hos Uplinx AB kombinerar vi expertis och innovation med en kundcentrerad inställning för att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Här är varför vi står ut från mängden:

Kompetent och Erfaret Team:
Med över 40 års samlad erfarenhet och ett team av full-stack utvecklare, har vi den kompetens som krävs för att tackla de mest komplexa mjukvaruutmaningarna.

Global Expertis, Lokal Närhet:
Vårt global partnerskap ger oss räckvidd och teknisk expertis, samtidigt som vi bibehåller en lokal närvaro och förståelse för våra kunders unika behov.

Anpassningsbara och Skalbara Lösningar:
Vi skräddarsyr lösningar baserat på dina specifika krav och mål, och våra skalbara tjänster säkerställer att vi kan växa tillsammans med ditt företag.

Prisvärda utvecklingstjänster:
Tack vare vårt globala nätverk kan vi erbjuda erfarna utvecklare till ett pris från endast 599 kr/h.

Fokus på Kvalitet och Effektivitet:
Vi använder agila metodologier för att säkerställa effektiv projektledning och högsta möjliga kvalitet på de levererade produkterna och tjänsterna.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Robert Ungurjanovic
VD
+46 73 591 13 42
Johan Andersson
Teknisk chef
070 720 35 58