SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Användarvänliga märkningsprogram

som underlättar märkningsprocessen
Att välja ett användarvänligt märkningsprogram är avgörande för effektivitet och precision i olika branscher. Ett sådant program underlättar märkning av produkter, komponenter och installationer genom att erbjuda ett intuitivt verktyg och funktioner som förenklar design och produktion av etiketter.

Tidsbesparing med egen utskrift


Istället för att beställa färdig märkning från leverantör, kan egen utskrift med hjälp av ett märkningsprogram och skrivare rekommenderas. Detta för att både spara tid och pengar. Genom ett enkelt navigerbart gränssnitt minskar tiden det tar att skapa och anpassa etiketter. Med ett användarvänligt märkningsprogram kan användare enkelt skapa etiketter som är konsekventa i utseende och information. Detta är särskilt viktigt i branscher där standardisering och spårbarhet är kritiska, såsom tillverkning och elinstallation.

Flexibla designverktyg låter användare skräddarsy etiketter efter specifika behov. Oavsett om det handlar om streckkoder, text, bilder eller symboler, kan användare enkelt lägga till och arrangera element för att uppfylla sina unika krav. Effektiv märkning minskar risken för fel och omarbetningar, vilket sparar både tid och pengar. Ett bra märkningsprogram eliminerar behovet av externa tjänster för etikettdesign och produktion, vilket ytterligare minskar kostnaderna.

Användarvänlig programvara och fri teknisk support


Märkningsprogram ska vara lätta att använda och kunna anpassas efter olika typer av produktioner. Skalbarheten innebär att programmet kan växa med företagets behov, oavsett om det handlar om liten eller massproduktion.

Sammanfattningsvis, ett användarvänligt märkningsprogram är en investering som förbättrar effektivitet, noggrannhet och anpassningsförmåga. Det ger företag möjlighet att snabbt och enkelt skapa etiketter som uppfyller deras specifika behov, vilket leder till bättre produktivitet och kostnadsbesparingar i längden. Fleximark erbjuder i sitt breda sortiment både programvaran FLEXIMARK® SOFTWARE, produkter och skrivare för att du ska kunna skapa dig ett effektivare märksystem.
Kontaktinformation
Postadress
Kungshags­vägen 9
61135 Nyköping
Region
Nyköping
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556113-5848
Grundat: 1978
Anställda: 15
Fleximark AB är ett svenskt företag som startades 1978. Fleximark ska utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Fleximark levererar även programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning.

Fleximark AB ska sträva efter att utmärka sig som en av de bästa aktörerna på marknaden. Detta innebär att kunderna ska uppfatta bolaget som den plats där man erhåller kvalitativa produkter, erkänt god service och framför allt en bred kompetens inom vårt område märksystem.

Genom nära samarbete med kunder och slutanvändare har vi kunskap om användningsområden och materialegenskaper. FLEXIMARK® Märksysterm är därmed anpassade att klara de tuffaste krav och påfrestningar i såväl skyddade innemiljöer som tuffa utemiljöer.

Fleximark AB tillhör den tyska koncernen LAPP, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. Fleximark AB är koncernens produktionsbolag för FLEXIMARK® Märksystem och förser marknaden med märksystem.

FLEXIMARK® Märksystem levereras till kunder i hela världen genom Fleximark AB, LAPP och återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Filer

ISO 9001ISO 50001ISO 14001

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 50001 – ISO 9001:2015

Kontakter

Linnea Glasberg
Marknad
0155-777 98
Linnea Ringman
Teamleader sälj & marknad
0155-777 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige