SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Brandtätning i nybyggnation

Trygghet, Effektivitet och Säkerhet
Brandsäkerheten är av yttersta vikt vid nybyggnation och regleras nationellt genom en rad lagar, föreskrifter och förordningar. För att säkerställa att ditt byggprojekt är brandsäkert krävs välfungerande brandsäkerhetsprodukter, pålitlig leveranssäkerhet och uppdaterad branschkunskap. Som din partner inom brandsäkra genomföringslösningar kan vi erbjuda dig trygga och godkända lösningar samt sakkunnig service. Vår främsta uppgift är att hjälpa dig utveckla och förbättra dina egna processer.

Högklassiga och skräddarsydda brandtätningsprodukter


Våra brandtätningsprodukter, inklusive Sewatek-produkterna, är rigoröst testade, certifierade och dokumenterat högklassiga. Du kan vara trygg med att våra produkter bidrar till ett brandsäkert byggande. Vi skräddarsyr tillverkningen efter dina specifika dimensioneringskrav för att säkerställa att våra produkter passar perfekt till ditt byggprojekt.

Säkra och snabba leveranser


Vi är ett företag med den perfekta balansen mellan storlek och flexibilitet. Detta gör att vi kan erbjuda omfattande helhetslösningar samtidigt som vi kan reagera snabbt. Vi förstår att byggarbetsplatser kan vara föremål för förändringar och att väntetider kan fördröjas. För oss är det en hederssak att leverera innehållet i din beställning enligt överenskommelse och helst överträffa dina förväntningar.

Dra nytta av vår sakkunskap redan i planeringsstadiet


Genom att involvera oss redan i planeringsstadiet kan vi enkelt identifiera de mest lämpliga brandtätningslösningarna för ditt projekt. Med vår omfattande och aktuella kunskap om våra produkter och brandsäker byggpraxis kan vi snabbt planera brandtätningen och erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi är inte rädda för att ifrågasätta vedertagna metoder när det behövs för att kunna erbjuda dig de mest flexibla och kostnadseffektiva lösningarna för brandavskiljande genomföringar. Tveka inte att dra nytta av vår expertis och erfarenhet i ditt projekt.

Att säkerställa brandsäkerheten i din nybyggnation är av yttersta vikt. Genom att samarbeta med oss och använda våra högklassiga brandtätningsprodukter, dra nytta av våra snabba och pålitliga leveranser samt utnyttja vår sakkunskap redan i planeringsstadiet kan du bygga med trygghet, effektivitet och säkerhet. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en brandsäker nybyggnation.

Kontaktinformation

Ketawes AB

08334373
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Besöksadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559162-3110
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Ilkka Hemminki
+46 72 520 02 19
Antti Vuori
073 617 6977

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-03
AI-tillväxten står inför betydande utmaningarInnovativ teknik för min­skade koldioxidutsläpp
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!
2024-05-01
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer
2024-04-30
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt