SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig

Begagnade truckar kommer med en rad fördelar
Att köpa begagnade truckar i stället för nya truckar kan vara ett klokt beslut för många företag. Begagnade truckar erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till sina nyare motsvarigheter. Begagnade truckar blivit alltmer eftertraktade, och det finns flera goda skäl till detta ökande intresse.

Vad är en truck?


Innan vi utforskar fördelarna med begagnade truckar är det viktigt att förstå vad en truck är. En truck är ett industriellt fordon som används för materialhantering och lyft av tunga laster. Dessa fordon finns i olika typer och storlekar för att passa olika behov och arbetsmiljöer.

Fördelar med att köpa en begagnad truck


Att investera i en begagnad truck kan erbjuda betydande fördelar. Först och främst är priset betydligt lägre än om du väljer att köpa en ny truck. Dessutom har begagnade maskiner redan genomgått den största värdeminskningen, vilket innebär att du får mer värde för pengarna.

Utöver de ekonomiska fördelarna, så tillkommer även miljöfördelar. Genom att återanvända truckar minskar man behovet av tillverkning, vilket i sin tur minskar resursanvändningen och koldioxidutsläppen. Det är ett hållbart val för både företag och miljön.

Att tänka på innan du köper truck


Innan du tar beslutet att köpa en begagnad truck, är det viktigt att överväga några faktorer. Bland annat att utvärdera dina specifika behov och arbetskrav, för att kunna välja rätt typ och storlek på truck. Du bör även granska fordonets underhållshistorik och skick för att säkerställa pålitlighet och långsiktig användning, såsom utförda batteritester, besiktningar av hjulen och ifall truckens fartreglering har kontrollerats. Se också över köpevillkoren hos truckhandlaren – kommer trucken med garanti, öppet köp eller andra typer av skydd för dig som köpare?

Det är också klokt att ta hänsyn till din företagstillväxt och eventuella förändringar i behovet av materialhantering. En begagnad truck kan vara ett ekonomiskt val, men det är avgörande att den möter dina uppsatta krav och framtida utmaningar.

När ska jag inte köpa en begagnad truck?


En bättre begagnad truck har tillräcklig med kapacitet för de allra flesta företag, men det finns förstås undantag. Bedriver du en oerhört truckintensiv verksamhet? Har du behov av den absolut senaste tekniken i varje enskild truck för att optimera din lagerhantering? Om svaret på dessa frågor är ja bör du starkt överväga att köpa en ny truck.

VS Truck – En pålitlig leverantör av högkvalitativa truckar


Hitta rätt truck för din verksamhet med VS Truck. Oavsett hur unika behov och önskemål din verksamhet har, så strävar dem alltid efter att tillhandahålla den perfekta lösningen för just dig. Med deras omfattande sortiment av truckar från välrenommerade tillverkare såsom Linde, Bobcat, Crown och många fler, ger dem dig möjligheten att hitta en truck som är optimal för din verksamhet.
Kontaktinformation
Postadress
Ödegärds­gatan 7
50464 Borås
Besöksadress
Grävmaskins­vägen 12
24138 Eslöv
Region
Borås
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556145-5469
Grundat: 1971
Anställda: 40
Välkommen till VS Truck AB!

Sveriges bästa utbud av nya och begagnade truckar!

Vi gillar bra truckekonomi. Det innebär att att ibland passar det bäst med en billigare begagnad truck, ibland med en flång ny. Ibland handlar det om att få personalen att köra mer varsamt. Ibland om att få annan typ av finansiering. Vi pratar gärna med dig om hur vi kan ge dig bättre truckekonomi.

Ibland vill man ha en ny truck. Ibland passar en begagnad bättre.
Du kan leta bland våra nya truckar, som du kan bygga om nästan hur du vill. Men du kan också leta bland våra begagnade truckar, om vi redan har någon genomgången truck på lager som löser ditt problem. Olika lösningar passar olika tillfällen brukar vi säga. Behöver du hjälp att tänka eller leta finns vi här för dig.

En truck som står stilla är en dyr truck. Får vi hjälpa dig hålla kolla på dina truckar?
Sköter du om dina truckar kommer de hålla längre, få bättre andrahandsvärde och inte slumpmässigt stanna mitt i en viktig leverans. Hur vi än räknar på det, är det den billigaste och mest lönsamma truckinvesteringen du kan göra. Det vill säga, att ge dina truckar lite kärlek.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

VS Truck AB
033-222740
Lena Karlsson
072-503 83 86

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN