FREDAG 22 JANUARI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hur väljer man rätt leverantör av stålhallar?

Att välja rätt leverantör av en stålhall är det första och det viktigaste steget till ett framgångsrikt projekt.
Ett företag med kontroll över hela processen från design till montering är inte bara en garanti för att din stålhall kommer att byggas, det är också en trygghet för att din investering kommer att uppfylla alla förväntningarna och att processen kommer att gå smidigt, snabbt och problemfritt.

Därför är det viktigt att veta vad du skall leta efter när du utvärderar en offert från en stålhalls leverantör. Här är sju olika skillnader som skiljer de bästa från resten!

1. Erfarenhet och position på marknaden
Som ordspråket säger, vi lär oss av våra misstag. Ingen vill att deras byggnad ska byggas av ett företag som tar sina första osäkra steg in på marknaden. Det är enkelt att hitta stålhallstillverkare med omfattande, till och med över 50 års erfarenhet på marknaden. Dessa företag är de du kan lita mest på. De vet inte bara vad de gör, de är också stabila företag som kommer att hålla sina löften och följa de kontrakt som tecknas. Din investering blir trygg och säker med en erfaren och stabil partner.

2. En imponerande portfölj av byggda stålbyggnader och kundrecensioner
Ett företag som har funnits på marknaden länge är ett säkert val. Se till att stålhalltillverkaren du väljer uppfyller alla dina förväntningar, kontrollera och titta på de projekt som har levererats av företaget för att vara säker. Om det finns många – ibland till och med flera tusen – kan du vara säker på att företaget har förmågan att leverera stålhallar av alla slag. De bästa tillverkarna listar intressanta projekt på sina webbplatser. De använder specifika exempel för att visa att produktions-, förvarings-, mat-, kommersiella, jordbruks- och idrottshallar, tillsammans med strikta tekniska krav, är deras dagliga rutin.

Vad som är mer är värt att leta efter är kundrecensioner. En webbplats kan vara imponerande, men det som räknas till slut är om stålbyggnaden uppfyller kundens förväntningar eller inte. Förutom funktionaliteten i stålhallstrukturen är samarbete under hela processen viktigt. Kan företaget anpassa sig till kundernas behov, ge förväntad hjälp och bidra med goda råd? För att ta reda på svaren på dessa frågor, se till att kontrollera recensioner från dem som redan har använt företagets tjänster. Erfarna och pålitliga tillverkare av stålhallar döljer inte vem de arbetade med, du kan hitta en lista med kunder och deras referenser på företagets webbplats.

3. En effektiv byggprocess – från design till montering
En av de viktigaste fördelarna med en stålbyggnad är den mycket korta realiseringstiden för investeringen. Stålkonstruktioner byggs snabbt med förproducerade delar. För att få en smidig process är det värt att välja en leverantör som har kontroll över hela processen internt. De hjälper dig att skapa projektet, utforma nödvändiga moduler och anslutningar för att sedan montera stålbyggnaden. Att lägga till andra leverantörer i denna process kan leda till problem som tar både tid och pengar. Frågan är ”Vem tar det fulla ansvaret för att projektet efterlevs? Vem kommer att se till att de enskilda förproducerade delarna matchar varandra – från produktion och sedan genom montering? Att lämna hela processen till proffs innebär att du inte måste oroa dig.

De bästa tillverkarna av stålbyggnader har team av erfarna specialister som hjälper dig i alla steg av din investering. Teamen består av säljare, designers, produktionsfolk och montörer som känner till sin produkt väl och är redo att ge dig den bästa produkten. De mest pålitliga företagen, som har varit verksamma på stålhallmarknaden i många år, har en genomarbetad process för konstruktion av stålbyggnader. Från att acceptera en förfrågan till slutförandet av stålbyggnaden. Detta tack vare att deras arbete är ordnat och metodiskt och därmed också det mest effektiva.

4. Ett brett utbud av element i stålbyggnadskonstruktion
När du väljer en tillverkare av stålbyggnad är det värt att titta på de tekniska lösningarna som erbjuds. Var noga med att granska dem, även om du inte har kompetensen inom stålkonstruktioner. Kontrollera först och främst om företaget erbjuder olika alternativ att välja mellan, t.ex. inom sektionsformer, tak- och väggsystem eller olika typer av isolering. Varför är det viktigt? Små tillverkare av stålbyggnader använder ofta en teknik bara, så det är osannolikt att de mindre tillverkarna flexibelt anpassar sig efter dina behov. Större och mer erfarna företag kommer att erbjuda dig olika metoder för att bygga stålbyggnader ur sin rikare portfölj för att ge dig de bästa lösningarna för din investering.

5. Flexibilitet och anpassning till dina behov i varje steg av stålbyggnadens design
En stålbyggnadstillverkare med olika tekniska lösningar kan enkelt anpassa designen till kraven och reagerar effektivt på dina förväntningar. Många av oss har arbetat med människor som föredrar att säga att det är omöjligt snarare än att ägna sin tid åt ett problem och söka en lösning. Så när du väljer en tillverkare av stålbyggnader, se till att du är uppmärksam på om de är öppna för nya lösningar och framför allt om de har ett team av specialister redo att hjälpa och lyssna på dina behov.

De bästa tillverkarna av stålkonstruktioner har erfarna designers som skapar en individuell design enligt kundens riktlinjer. De är inte rädda för att göra förändringar i olika stadier och de kan se ett steg längre fram för framtida modifieringar, t.ex. ytterligare isolering, expansion, en förändrad layout eller till och med en överföring av stålbyggnaden till en annan plats.

6. Pålitliga och estetiska material
För att en stålbyggnad ska kunna tjäna ditt företag under lång tid måste den byggas av godkända och solida material. När du bestämmer dig för att använda en viss tillverkare av stålbyggnader, var uppmärksam på de material de använder. Det enklaste sättet är att kontrollera om företaget innehar relevanta certifikat, t.ex. CE-märket, som bekräftar att produkten har klarat specialtester och uppfyller gällande standarder, en garanti för kvalitet. Det är också värt att titta på vad för typ av stål som används. Det kan korrodera utan tillräckligt skydd. Eftersom materialkvaliteten är viktig, fungerar de galvaniserade stålkonstruktionerna perfekt.

En prestigefylld stålbyggnad som ett huvudkontor eller ett köpcentrum ska fånga besökarens öga. Det är en myt att en stålkonstruktion inte kan se modern och elegant ut. Det finns tillverkare av stålbyggnader på marknaden som har ett brett utbud av attraktiva vägglösningar och färger.

7. Ytterligare fördelar
Det är rekommenderat att leta efter något extra, en stålbyggnadstillverkare som skiljer dem från andra, som att ta socialt och miljöansvar. Stålbyggnader är i sig miljövänliga lösningar. Stålet kan återvinnas praktiskt taget oändligt, och om företaget dessutom bryr sig om att minska sin totala klimatpåverkan, t.ex. optimera användningen av stål i konstruktionen och genom att använda hållbara transporter. Det här är aspekter som är värda att överväga när du fattar ditt beslut.

Ditt val av en miljövänlig lösning kommer att förbättra ditt företags image.
Kontaktinformation
Postadress
Hallinden­vägen 29
45634 Kungshamn
Besöksadress
Hallinden­vägen 29
45634 Kungshamn
Region
Sotenäs
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556302-5484
Grundat: 1987
Anställda: 232
Välkommen till Llentab AB!

LLENTAB levererar mer än bara stålhallar

LLENTAB designar, tillverkar och säljer multifunktionella stålhallar för flertalet olika branscher och användningsområden. Llentabhallen är vida känd för den effektiva konstruktionen, den höga kvaliteten och anpassningsförmågan till olika behov och krav. LLENTAB är ett flexibelt val för kunder med visioner: du berättar om din dröm, vi bygger den i stål. Att arbeta tillsammans med oss på LLENTAB ger dig som kund flera fördelar. Förutom vår erfarenhet har vi resurser att planera, tillverka och montera varje stålhall. Alla delar av konstruktionen är prefabricerade i våra moderna och effektiva produktionsanläggningar i Sverige och Europa vilket ger oss full kontroll över hela processen.

Historien sträcker sig tillbaka till 1972, och mitt i händelsernas centrum finns familjen Lindblad. Även Bohusläns vackra omgivningar på den svenska västkusten har spelat en viktig roll. Det är naturen och andan här som format oss till det vi är idag. Från vårt arv härstammar värden såsom kvalitet, pålitlighet, flexibilitet och hängivenhet. Nu finns de i varje produkt vi levererar. Här berättar vi historien om hur LLENTAB gick från ett litet byggbolag till en växande internationell koncern med dotterbolag i Norge, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien och Ukraina. En koncern i vilken familjen, den bohuslänska naturen och stålet står i centrum.

Tufft klimat ger tuffare lösningar

Bohuslän är Sveriges västligaste landskap. Här möter fastlandet havet i ett landskap som är stenigt och robust. Klimatet växlar i takt med årstiderna från varmt på sommaren till blött och blåsigt på hösten och kallt och snöigt under vintern. Det är vackert men samtidigt tufft. Vill man utveckla hållbara stålkonstruktioner av hög kvalité är detta det svårast tänkbara klimatet. Förutsättningarna här påverkar såväl oss som våra produkter. Frågar du oss, har vi de bästa testförhållandena. Tillverkad i Bohuslän, tillverkad för livet.
Strategi

Om du har träffat oss vet du att vi är ett jordnära företag, ett företag som fokuserar på att få saker gjorda. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår verksamhet och våra processer. Vi går vår egen väg för att flytta fram positionerna. Vår strategi är lika tydlig som vårt dagliga arbete är effektivt. Koncernen strävar mot en marknadsledande position och vi vet att det är vårt starka produktkoncept och vårt engagemang för kvalité, flexibilitet och service som tar oss dit. Vi har modet att sikta högt och ödmjukheten att ta oss hela vägen.

Pålitlighet, tillgänglighet, flexibilitet och respekt är vår vägledning i hållbar utveckling

LLENTAB Group strävar efter att vara det självklara valet vid leverans av stålhallar, fackverk och sandwichpaneler. I allt vi gör vill vi skapa värde för våra kunder, ägare, leverantörer och medarbetare samt bidra till en hållbar utveckling. Vår företagspolicy baseras på de etiska riktlinjer, grundläggande värderingar och hållbarhetsambitioner som är vägledande för hela företaget.

Våra värderingar möjliggör långsiktiga affärsrelationer, medan vår framgång bygger på vår förmåga att uppfylla krav på kvalité, säkerhet och miljöprestanda vid försäljning, planering, projekthantering, produktion och leverans. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och gör vårt bästa för att, utifrån våra förutsättningar, hitta ändamålsenliga lösningar.

Välkomna att kontakta oss!Kontakter

Örjan Hedman
Försäljning Norra sverige
070-6944147
0670-12050
Tommy Andersson
Försäljning Örebro
070-6338099
019-127900
Niclas Moberg
Försäljning Värmland
0721-66 08 69
Peter Claesson
Försäljning Stockholm
0730-699901
08-58065070
Johan Skywell
Försäljning Kungshamn
0705-25 03 26
Erik Nordlander
Försäljning Skåne och Blekinge
0706-28 53 57
Stefan Eklund
+46(0)523-790 11
Torgny Johansson
052379055

Filmer

En lagerhall monteras

En lagerhall monteras
En stålhall från LLENTAB blir till
LLENTAB på 90 sekunder
Dina kvadrat 2020
Presentation av LLENTAB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-01-14
Ny rapport: Växande elfordonsflottor förväntas generera betydligt fler laddningsmöjligheter under 2021 HCL Technologies och Bobble AI i partnerskap Elbilar laddades två varv runt jorden - 55-procentig ökning: ”Fellingsbro seglar upp på topplistan”GK Gruppen väljer ekonomisystem från Unit4
2021-01-13
Möt framtiden med smart automation från EwellixNu är vi ett bolag!Kompakt och lätt vridbord med hög precision - MSQ Passa på att få in vardagsmotion på jobbetMatrox® AltiZ, högkvalitativa 3D-profilskannersABB är med på hållbarhetståget med världens första utsläppsfria fordon för järnvägsunderhållExportexperten ska importera finsk expertis till SverigeDynabook meddelar lanseringen av nya 11:e generationens Intel Core vPRO-processorer till X-seriens premiumenheter
2021-01-12
Assemblin Elverkstäder fortsätter att leverera till kunder under 2021. Rekordleveranser av plantor från SCAPrecisa, robusta, och verktygssäkrade vattenpass från Luna ToolsElförsörjningslösningar från ABB stödjer Asiens största vattenreningsverkChargePoint: Är vårt elnät redo för den elektriska revolutionen?Nätverk får ekonomin på nätet att växaNutanix tar in tidigare VMware-chef som ny VDDynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer
2021-01-11
FC Maskin ny leverantör av Mitsubishi edmStora snömängder ökar betydelsen av att alltid anlita licensierade takskottareABB lanserar ytterligare ett ställverk med lägre miljöpåverkanSTARK Group välkomnar CVC Capital Partners Fund VII som ny ägareNy Quick & Easy koppling och fördelare till ISO-sortimentetOptimera din ventilationsapplikationNytt rekordår i Sverige – nästan var tredje såld lätt transportbil var en VolkswagenHCL och Claim Genius i samarbete – ska tillsammans utveckla AI-lösningar för hantering av försäkringsanspråkMambu samlar in 110 miljoner euro i finansieringsrunda ledd av TCV
2021-01-08
Sedan starten på 60-talet har Knutwall tillverkat märkning främst mot byggsektornSå här blir cirkulär ekonomi och återvinning en lönsam affär för tillverkande företag 2021Veldi godkänd nu som leverantör av Stöd och matchning även i Malmö och Göteborg! Ny samarbetsmodell kan underlätta återbruk av byggmaterialFem funktioner att tänka på när du ska köpa en bärbar datorEquinix säkrar flera nya etableringar under det gångna åretVeeam: Så blir teknikåret 2021
2021-01-07
Wallåkra mekaniska gasar sig igenom corona-tiderVår koncern står pall även i orostider Största robot­säkerhets­standarden för robotsystem på remissVad väger du egentligen?Utbyggnaden av laddinfrastruktur behöver påskyndas för att klara omställningen från dagens 11 000 laddpunkter till 250 000 år 2030Manovi Varberg utbildar personal under permitteringAllt inom positionering: Bygg en bättre framtid med fixering och positioneringCyberspionage träder fram ur skuggorna och in i rampljusetSkurup får högteknologisk biltvätt med medlemskap
2020-12-23
God Jul och Ett Gott Nytt År!CERTEXs Julhälsning!
2020-12-21
Kipp Scandiinavia AB önskar En God Jul och Ett Gott Nytt År!
2020-12-18
VD-skifte vid årsskiftet | Helge Nyberg ABNCC:s och Volvos digitala tjänst för schaktmassor har under första året sparat 1 600 transporter i GöteborgHögpresterande produkter från elesaKör du små cylindrar med snabb frekvens? - JASVABB leder elektrifiering och automationsinnovation för framtidens gruvdrift i Sustainable Underground MiningHelge Nyberg tar historiskt rekord i orderingång Företag i länet får nya perspektiv med ProduktionslyftetABB stödjer World Childhood Foundation med donationToyota gör ytterligare satsning på bränslecellsdrivna bussarVeeam anställer ny regionchef för Sverige och FinlandMolnlösningar för finansiella kärntjänster: Den oundvikliga framtiden
2020-12-17
OilQuick får ny logotyp och grafisk profilÖkad maskinsäkerhet utan att kompromissa med prestandanIndustrirobotar från ABB utrustas med Wizard Easy Programming
Annonser