SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MPP levererar kompletta tankstationer

Spara tid, pengar och få kontroll på bränslekonsumtionen
MPP har ett vinnande koncept när det kommer till kompletta tankstationer för logistikföretag. Spara både tid och pengar samt få kontroll på er bränslekonsumtion och bestäm själva vilket bränsle som ska finnas i er tankstation.

Vad är en tankstation?


En tankstation är en mindre anläggning där du kan fylla på bränsle i fordon med olika sorters bränsle som till exempel Diesel HVO, RME, BIO-bränslen och olika bensin produkter. Det är alltså det vi skulle kalla för en bensinmack. Men MPP tillhandahåller egna mindre tankstationer för företag. Detta innebär i slutändan att du som kund kommer att spara tid, få kontroll på företagets bränslekonsumtion och helt enkelt få tillgång till rätt bränsle på rätt plats med ett minimalt tidsspill. Men varför sparar man tid med egen tankstation?

Spara tid med egen tankstation


Tiden är väl endå vår största tillgång både privat och företagsmässigt. Uttrycket tid är pengar har nog de flesta hört. Om du har tillgång till en egen tankstation kan du spara tid då platsen tankstationen kommer att placeras på bestämmer du själv. Du slipper alltså att åka iväg en längre sträcka för att fylla på bränsle. Detta kan alltså resultera i många timmars körande varje år när du ska fylla på bränsle vid närmaste tankstation.

Anpassa bränslet efter verksamheten


Med MPPs tankstationer kan ni med stora möjligheter anpassa vilket bränsle ni vill ska finnas tillgängliga för er. Tankstationen har flera fack för alternativa bränslen som till exempel Diesel HVO, RME, BIO-bränslen och olika bensin produkter. Det kan också vara så att ni kommer att spara pengar vid inköp av större volymer bränsle till er tankstation. Detta är högst aktuellt då bränslepriserna nyligen har ökat.

MPP erbjuder en flexibel tankstation


Oavsett om du jobbar inom bygg- eller logistikbranschen eller bara behöver en snabb tillgång till olika typer av bränsletyper kan MPP leverera en komplett miljövänlig samt flexibel tankstation. Du kan alltså anpassa din tankstation med olika typer av bränsle, AdBlue och spolarvätska.

Tankstationen kommer att levereras komplett vilket betyder att den kan placeras på landsbygden eller på byggarbetsplats. MPPs tankstationer är även flyttbara och kan då smidigt följa verksamheten runt om i landet. MPPs tankstationer kan såklart också kundanpassas efter speciella behov och önskemål.

Med MPPs tankstationer kommer du att ha tillgång till olika bränslen, AdBlue och spolarvätska. Du kommer att ha tillgång till din kompletta tankstation nära era fordon. Du får kontroll över företagets fordonsdata och bränsleförbrukning. Resultatet av detta är att du kommer att spara tid och pengar.
Kontaktinformation
Postadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Besöksadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556857-0179
Grundat: 2004
Anställda: 8
Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Albert
SÄLJ- & MARKNADSCHEF
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
VD
0300-521 930
Kontakt
Kundservice
0303521930

Filmer

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN