SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skydda dig med personskydd

Har du rätt personskydd?
Det är såklart ingen nyhet att med rätt skydd så minskar risken att skada sig under arbetsdagen. Det är dock så oerhört viktigt att beskriva vikten av att använda rätt personskydd. Företaget Verktygonline har en rejäl samling personskydd, allt för att du som kund ska kunna arbeta säkert.

Vad är egentligen personlig skyddsutrustning?


Personlig skyddsutrustning eller personskydd är enligt arbetsmiljöverket är en utrustning som används av en enskild person som har på sig skyddsutrustning eller håller i personlig skyddsutrustning. Detta kan ha många olika varianter. Några av dessa är följande: Andningsskydd, ögonskydd, ansiktsskydd, skyddskläder, hörselskydd, skyddsskor, personlig fallutrustning, huvudskydd och flytvästar.

Det ska också framgå vad som inte räknas som personlig skyddsutrustning eller personskydd. Arbetskläder eller uniformer är inte enligt arbetsmiljöverket en personlig skyddsutrustning. Detta eftersom de inte är utformade för att skydda arbetstagaren.

Andra saker som till exempel utrustning som används för att upptäcka faror och risker som till exempel varnar för låg syrehalt räknas inte som personskydd eller personlig skyddsutrustning. Låt oss gräva oss djupare på en av skyddsutrustningarna, nämligen hörselskydd.

Hörselskydd


Hörselskydd är en sista utväg när det inte går att minimera ljud och bullernivån på arbetsplatsen eller vissa delar av arbetsplatsen. Innan man funderar på vilka hörselkåpor man ska använda ska man först fråga sig om det går att minska ljud och bullernivån på andra sätt. Jobbar du till exempel i maskinrummet kan det vara svårt att sänka bullernivån. Då i detta läge är hörselkåpor perfekta.

Det finns många olika kombinationer och utformningar av hörselskydd som har olika egenskaper och funktioner. Det finns hörselskydd med inbyggd radio för kommunikation, Blutetooth för att koppla mobiltelefoner och antenn för att lyssna på radio. Sedan finns det också i barnens storlek.

Hörselskydd kan variera i både färg, storlek och pris. På verktyg online hittar du flera olika hörselkåpor och flera andra personskydd som till exempel hjälmar, handskar och andningsskydd. Verktyg online har såklart andra produkter som kan förbättra din arbetsplats som till exempel arbetsplatsbelysning.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när