SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Spara pengar genom att köpa tunga fordon på auktion

Högkvalitativa lastbilar till attraktiva priser
Att köpa tunga fordon, som lastbilar, på auktion kan vara en smart och lönsam affär. Auktioner ger köpare möjlighet att hitta högkvalitativa lastbilar till attraktiva priser. Det finns flera anledningar till varför man bör överväga att köpa tunga fordon på auktion.

1. Kostnadseffektivitet:


Auktioner erbjuder ofta möjligheten att köpa lastbilar till betydligt lägre priser jämfört med den traditionella andrahandsmarknaden. Många auktionsobjekt är före detta företagsfordon eller omhändertagna fordon som säljs till reducerade priser. Detta gör det möjligt för köpare att spara pengar och få mer värde för sina investeringar.

2. Brett utbud av valmöjligheter:


Auktioner erbjuder en mångfald av lastbilsmärken, modeller och årsmodeller. Det finns en chans att hitta precis den typ av lastbil som passar dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du behöver en långtradare, distributionstruck eller specialfordon, kan auktioner ge dig en omfattande pool av fordon att välja mellan.

3. Transparens och tillförlitlighet:


Auktionsprocessen är vanligtvis transparent och tillförlitlig. Auktionsföretagen tillhandahåller detaljerade beskrivningar och dokumentation om varje fordon, inklusive fordonsstatus, skick och underhållshistorik. Detta ger köpare möjlighet att göra informerade beslut och minska risken för oönskade överraskningar.

4. Möjlighet till inspektion och provkörning:


Innan auktionen har köpare ofta möjlighet att inspektera och provköra de fordon de är intresserade av. Detta ger en möjlighet att bedöma fordonets skick och prestanda innan man lägger ett bud. Inspektion och provkörning kan ge köpare extra förtroende och säkerhet i sitt köpbeslut.

5. Snabb och enkel affärsprocess:


Auktioner erbjuder en smidig och snabb affärsprocess. När auktionen är avslutad och du har vunnit budet, kan du slutföra köpet och få tillgång till din lastbil inom kort tid. Detta sparar tid och gör att du kan använda din lastbil snabbt för dina affärsbehov.

Genom att köpa tunga fordon på auktion kan du dra nytta av kostnadseffektiva priser, ett brett utbud av valmöjligheter och en pålitlig köpprocess. Det är en spännande och givande möjlighet att hitta en högkvalitativ lastbil till ett konkurrenskraftigt pris. Utforska auktionsmarknaden och upptäck de fördelar som väntar på dig när du köper tunga fordon på auktion.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Ny turbiditetssensorSäkerhet i varje steg Eaton lanserar ny UPS-lösning för datacenter Fotoelektrisk sensor­lösning från norelemTCS globala AI-undersökning
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch