SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

STRATO lanserar i Sverige

Första klimatneutrala webbhotellet
Den europeiska webbhotellsspecialisten STRATO går in på den svenska marknaden med målet att bli ett av de ledande företagen i branschen. Som en av Europas största aktörer på hostingmarknaden är STRATO helt klimatneutrala och kommer inledningsvis att erbjuda webbhotell, tjänster för att bygga webbplatser och webbutiker samt molnlagring.

STRATO, som i dag har en kundbas med mer än två miljoner avtal och som är värd för fyra miljoner domäner, väljer att gå in på den svenska marknaden. Vid lanseringen erbjuds klassisk hosting inklusive WordPress, e-post och över 120 domäntillägg, STRATOs Sitebuilder för att bygga egna webbplatser samt en webbshopslösning.

– Vi har 25 års erfarenhet av hosting och vi vet att datasäkerhet och klimatfrågor står högt på agendan i Sverige. Som första klimatneutrala leverantör vill vi ligga i framkant på marknaden, säger Claudia Frese, vd på STRATO.
Sverige är ett av de mest digitaliserade länderna i EU, vilket skapar goda förutsättningar för STRATOs etablering i Sverige.

– Vi har ambitiösa mål och ser en stor tillväxtpotential på den svenska marknaden. Vår målgrupp är privatkunder, egenföretagare samt små och medelstora företag. Vår strategi är att göra det enkelt och prisvärt att komma i gång, oavsett om det handlar om ett passionsprojekt, ett personligt onlineprojekt eller ett företag, säger Claudia Frese.

STRATO är redan verksamt i Tyskland, Spanien, Frankrike, Storbritannien och Nederländerna. Den nya webbplatsen och alla kund- och produktinloggningar finns på svenska. Kundtjänst och support, som STRATO erbjuder kostnadsfritt för alla produkter, finns även på svenska.

STRATO erbjuder även HiDrive och HiDrive Share-tjänst för lagring och delning av foton, videor och andra medier. Dessutom ingår STRATO E-post, en e-posttjänst för privatpersoner och företag, i lanseringserbjudandet.

För mer information:
Frank Zopp
PR Manager STRATO
+49 (0) 176 75828876
frank.zopp@strato.de

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer