SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tech Mahindra lanserar nytt verktyg

För att underlätta ekosystemet för utvecklare
Evangelize Pair Programming ger möjlighet att öka effektiviteten, uppnå förbättrad utvecklarproduktivitet, minska fel och förbättra kvaliteteten.

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation, , lanserar nu Evangelize Pair Programming som en del av deras befintliga AI-erbjudanden och lösningar. Evangelize Pair Programming kommer att hjälpa företag att öka effektiviteten och produktiviteten vid bland annat kodning, migrering och felsökning.

Dessutom underlättar det för att skapa ett strukturerat tillvägagångssätt för att skala parprogrammering och att uppnå förbättrad produktivitet på utvecklarsidan. Tech Mahindras kunskap om kundsammanhang och djupgående expertis inom generativ AI-teknik kommer att hjälpa företag att fullt ut utnyttja kraften i AI i sitt sammanhang.

– AI agerar redan som en partner i vårt dagliga liv. Nu, med kraften i generativ AI, går vi in i utvecklarens ekosystemvärld. Vi tror att AI-assisterad kodning i grunden kommer att förändra mjukvaruutveckling, och ge utvecklare ett nytt verktyg för att skriva kod enklare och snabbare. Företag behöver lära sig, adoptera och experimentera med generativ AI för att maximera potentialen och bli mer effektiva, säger Hasit Trivedi, CTO - Digital Technologies och Global Head - AI, Tech Mahindra.

– Vi hjälper också till att utbilda företag kring olika aspekter som cybersäkerhet, dataskydd och se till att omställningsresan fortsätter som planerat. Lanseringen av Evangelize Pair Programming är i linje med vår ständiga strävan att förvandla företag med banbrytande AI-ledda erbjudanden och lösningar, tillsammans med vårt senaste tillskott av Generative AI Studio.

Evangelize Pair Programming kommer även att snabba på leveranstider genom att minska kvalitetsproblem i mjukvara och accelerera utvecklarnas inlärning. Verktyget föreslår kod i realtid och förbättrar standardisering och noggrannhet av koden. Dessutom hjälper det till med snabb och kostnadseffektiv modernisering av äldre system och hjälper till med utvecklingen av nya applikationer.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-18
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
2023-09-15
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
2023-09-14
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
2023-09-13
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
2023-09-12
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg