SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tork tilldelas prestigefylld registrering

Uppfyller höga hygieniska krav
Det uppkopplade rengöringssystemet Tork Vision Städning från hygienföretaget Tork uppmärksammas för sin förmåga att effektivisera och förbättra städrutiner. GBAC STAR-registreringen delas ut av den världsomspännande städbranschföreningen ISSA.

Genom att lansera branschens första uppkopplade rengöringssystem 2014 blev Tork pionjärer. Idag är hygienföretaget världsledande inom digitala städlösningar. Det nu GBAC STAR-registrerade rengöringssystemet Tork Vision Städning underlättar för städföretag genom att använda realtidsdata som uppmärksammar när och var det finns städbehov i deras anläggningar.

Vid en undersökning uppgav befintliga kunder att det uppkopplade rengöringssystemet bland annat har hjälpt dem med att:

• Säkerställa att dispensrar är påfyllda 99% av tiden
• Reducera kontroller av dispensrar med 91%, vilket årligen sparar hundratals städtimmar
• Minska antalet städtimmar med 20%
• Höja kundnöjdheten med upp till 30%

- Vi är glada över att bli uppmärksammade med en sådan prestigefylld registrering. Genom åren har våra kunder insett att datadriven städning ger många fördelar. Att använda realtidsdata har givit kunderna möjlighet att förändra hela sitt sätt att arbeta och uppnå både högre personalnöjdhet och bättre resultat genom att ge sina städare möjlighet att arbeta smartare och mer effektivt, säger Pernilla Olsson, KAM Tork Solutions.

Uppfyller höga hygieniska krav
För att bli GBAC STAR-registrerad uppfyllde Tork Vision Städning specifika krav. Kraven är framtagna av GBAC STAR, en avdelning inom ISSA, som utvärderar och bedömer verksamheter inom städbranschen. Tork Vision Städning visar dels prov på vetenskapligt bevisad hygienisk säkerhet men uppmärksammas även för att minska kostnaderna, förbättra personal- och kundnöjdheten och minimera risken för utbrott av smittämnen som COVID-19.

– Vår GBAC STAR-registrering används för att tydliggöra vilka lösningar och program som har kontrollerats av experter och uppfyller en högre nivå av renlighet och säkerhet. Tork Vision Städning visar prov på både effektiv rengöring och hygienisk säkerhet. Detta gör det möjligt för chefer att bättre utrusta och utbilda yrkesverksamma så att städningsprocesserna förbättras och effektiviseras, säger Patricia Olinger, vd på GBAC.

För att lära dig mer om hur Tork hjälper företag att säkra den nya hygienstandarden med digitala lösningar, besök www.tork.se.

För ytterligare information kontakta:
Małgorzata Łęcka, Brand Activation Director Region Europé, +48 601 688 974,
malgorzata.lecka@essity.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
Advenica lanserar ZoneGuard PE250
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareLyfta och flytta gods smidigtEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporter
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB