Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer - industritorget.se
ONSDAG 02 DECEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer

ERPx erbjuder nya funktioner, en förbättrad användarupplevelse samt en användarvänlig molnplattform
Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer. ERPx erbjuder fullt integrerad ERP, HCM samt FP&A på en enhetlig arkitektur, med snabb implementering och branschunika nya smarta lösningar. ERPx släpps i Sverige under fjärde kvartalet 2020.

Unit4 som har över 40 års erfarenhet av affärssystem och som verkligen förstår vilka krav som ställs på nästa generations programvara har skapat ERPx med tre viktiga fokusområden i åtanke:

Möjligheter
I produkterna som ingår Unit4 People Experience Suite, finns det ett branschspecifikt fokus med allt från ekonomiska processer, tid och fakturering, till HR-processer och analyser. ERPx förvandlar 40 års branschkunskap till smarta processer som flyter över hela organisationen. När de implementeras med hjälp av branschmodeller, Unit4:s "out of the box"-konfigurationer för bästa praxis, minskas kostnaden för att gå Live avsevärt. Det räcker med ett klick.

Med FP&A, HCM och ERP integrerade på en enda plattform förbättras värdet av data som används för planeringsändamål avsevärt, detta genom att ge en fullständig bild av verksamheten, HR och ekonomi. AI-driven analys och prognoser kan svara på komplexa frågor som involverar stora mängder data snabbt och automatiskt. Unit4:s enhetliga arkitektur och processer levererar exakt vad personal inom olika affärsområden, ekonomi och HR behöver för att hjälpa dem att navigera genom förändrade tider.

Användarupplevelse och automatisering
ERPx är utformat på det sätt som människor arbetar idag och levererar en användarupplevelse som är kraftfull, effektiv och automatiserad. Det innebär att verksamheten kan planera smart och arbeta i sin egen takt. Maskininlärning används för att ge rekommendationer för de åtgärder som man kan vidta, och för att slutföra manuella uppgifter likt tidrapportering. Med hjälp av chatbottar och lättillgängliga samarbetsverktyg som Teams, Slack, e-post och kalender, skickas åtgärder snabbt ut till användaren som genom att enkelt svara på en fråga löser uppgiften.

Den nya funktionen “Instant apps” är en teknik som använder Smart Automation Services och som genom maskininlärning hjälper till att skapa användarupplevelser. Ett exempel är Smart Invoicing, en självlärande redovisningstjänst som använder automatisering och maskininlärning för snabbare bearbetning av fakturor, vilket leder till snabbare avslut.

Modern molnplattform
Unit4:s integrerade molnmikrotjänstplattform ger alla fördelarna med molnet - förbättrad avkastning, automatiska uppgraderingar, elastisk skalbarhet, hög tillgänglighet, prestanda i skala, säkerhet och kontinuerlig övervakning - i kombination med ett system som lär sig och utvecklas genom kontinuerlig och snabb innovation när organisationen förändras. Detta säkerställer att systemet förblir smidigt och anpassat till verksamheten och inte blir föråldrat. Funktionalitet kan ersättas och uppdateras snabbt utan att man som användare påverkas.

Unit4:s egenutvecklade integrations- och verktygssatser byggd på “Low code” gör det möjligt för partners och användare att skapa och finjustera mer specialiserade lösningar, eller att integrera med andra lösningar som finns idag eller sådana som är vanliga i en kunds bransch.

– Unit4 ERPx är skapat med ett särskilt fokus på de som jobbar yrkesverksamt, i ideella organisationer, inom utbildning samt inom offentlig sektor. Det är vår grundläggande övertygelse att framtidens affärssystem behöver vara flexibelt och lätt kunna förändras.
För att förbättra produktiviteten och hastigheten hos dagens organisationer måste affärssystemet vara din organisations operativa hjärtslag och finjusterat för kunders branscher samtidigt som det måste vara flexibelt och drivet av modern teknik som enkelt kan utvecklas och koppla samman processer, säger Mike Ettling, CEO för Unit4.

Stöds av ett globalt partnerekosystem
I juni tillkännagav Unit4 ett nytt globalt partnerprogram med fokus på att påskynda utvecklingen och implementeringen av Unit4-lösningar för partners. Genom sin mikrotjänstbaserade SaaS-arkitektur ger ERPx en solid grund för partnerinnovation. Partnerekosystemet kommer att ha en betydande roll när det kommer till att stödja nya och befintliga Unit4-kunder som vill använda sig av och dra nytta av den nya lösningen. Unit4 fokuserar särskilt på att utöka sitt globala ekosystem, inklusive oberoende programvaruleverantörer och OEM-partners, med tjänster för att optimera och utöka funktionaliteten och prestandan hos Unit4-lösningar. Tre nya globala strategiska partnerskap har nu har inletts med Avalara, Immedis och Pagero.

Kontaktuppgifter
Cecilia Axlinder, Head of Communication Nordics, Unit4
E-post: cecilia.axlinder@unit4.com
Mobil: 076 648 76 85

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-11-19
SCHABLONER FÖR SOCIAL DISTANSERING FRÅN TECHNIMA NORDICNy innovativ lösning från ABB för smart energioptimering av byggnaderNy halvledarbeläggning kan bana väg för framtidens gröna bränslenFör snäll eller för snål? Svenskarnas omfattande lösenordsdelning öppnar upp för bedragare
2020-11-18
Höganäs Verkstads AB köper MTE bäddfräsCERTEX och Klätterteknik blir ett bolagÖppet brev till Maskinentreprenadmarknaden!ABB:s lösning Compact Interior Paint sparar utrymme och ger minskade målningskostnader samt mindre miljöpåverkan100 procent sortering av avfallet när Glöstorpsskolan byggs”Offentliga upphandlingar ett sätt att driva byggbranschen framåt”ChargePoint tillkännager integration med Apple CarPlay – Revolutionerar förarupplevelsen på en växande elbilsmarknad Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina dataFörväntad stark julhandel – men ökade krav på flexibilitet
2020-11-17
Ännu vassare support med ny skärande tekniker Nya Mirka® AIROS är den första smarta elektroniska robotsliparenPUB, Singapores nationella vattenförvaltningsorgan, utser ABB att automatisera världens största membranbioreaktorDBT har fått ytterligare två nya medarbetare Cementas byte till A60H dumprar ökade produktiviteten med cirka 30 procentKundunika kapslingarDynabook utökar sitt prisvärda satellit pro-sortiment med ny C40- och uppdaterad C50-modell
2020-11-16
​Nu öppnar Veldi Bemanning i Malmö!Nya Iridium grovlekar för den perfekta finishenGreen Cargo och Schenker AS i samarbete med ny miljösmart lösning för tempererat godsABB tar hem priset för Bästa Elnyhet för andra året i radSkarpare lösning för rakelbladProtolabs nya e-handelsplattform ger utvecklingsingenjörer ännu snabbare service och ökad flexibilitetBäst i landet på klimatförbättrad betongDesignstolen ”Straw” - en hållbar uppstickare med skandinavisk touchZert skräddarsyr utbildningar inom riskbedömning och CE-märkningPandemin har snabbat på företags resa mot “IT-kanten”
2020-11-13
Spara energi med Intelligent VakuumteknikEn bilturné på 200 mil i norr med Jörgen WedmarkNCC undertecknar kontrakt för Lisebergs nya vattenparkKrandagarna 2020 – CERTEX med som föreläsareNya online-mätningar möjliggör effektivare och mer kostnadseffektiva uppstarter.Givande dialog om Sörgraninge mångfaldsparkBolt blir Europas största mikromobilitetsleverantör nästa år – siktar på att ha 130 000 elsparkcyklar i mer än 100 städer
2020-11-12
Fullspäckat digitalt seminarium om smarta industrilösningarDigitala checklistor underlättar vardagen100 gånger kvalitet med Trygg plåtMotala Verkstad Groups verksamhet i AB Motala Verkstad utser VD för framtidenSödra lanserar Wood Solutions för växande partnerskap inom hållbart träVälkommen till ett webbinarium om Trygg plåtDe utsågs till Svealands främsta entreprenörerArvals resultat för tredje kvartalet: +7% tillväxt för den finansierade vagnparken
2020-11-11
Smart Manufacturing och Logistics & Automation Malmö ställs in på grund av pandeminDurma Fiberlaser erbjuder tre olika optionerAnimation av digital flödesvakt för vatten - PF3WB/C/S/R Nu ska södra Sveriges främsta entreprenör utsesMimecast: Tre av fyra medarbetare äventyrar företagets IT-säkerhetCTEK E-Mobility lanserar nästa generations elbilsladdare Honeywell och Vertiv satsar på hållbara datacenter
2020-11-10
Den tunnaste rotationsenheten med elektrisk bromsHälften fortsätter permittera - stora variationer hos underleverantörernaVolvo presenterar F-generationens ECR50 - enastående mångsidighet och användarvänlighetSmart vattennät hjälper Anglian Water att förebygga vattenbristBoliden Rönnskär – världsledande på metallåtervinningFörpackningsändring och ny färgkodning på Q&E-ringarNy rapport: 2,6 miljoner laddbara personbilar kan rulla på svenska vägar inom tio årJönköping Energi investerar i företaget Primrock tillsammans med fyra energibolagNy rapport pekar på behovet av hybrida molnlösningar som möjliggör kontinuerlig drift
2020-11-09
Schuchardt Maskin AB är med och skapar nästa generations tekniker
Annonser