SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vertikal Fräsmaskin

Precision och Mångsidighet för Bearbetning
En vertikal fräsmaskin är en avancerad maskin som används för formning och tillverkning genom att avlägsna material under bearbetningsprocessen. Vanligtvis används den för att bearbeta metalliska arbetsstycken, men den kan också bearbeta plast och andra kompositmaterial beroende på verktygsinställningen. Med sin breda funktionalitet och precision är den vertikala fräsmaskinen en av de mest populära maskinerna på marknaden.

Funktioner och Arbetsprocess


En vertikal fräsmaskin drivs av en CNC-styrning och är utrustad med en spindel som avlägsnar material från arbetsstycket i X-Y-Z-koordinater. För att använda maskinen placerar operatören arbetsstycket på en arbetsyta och öppnar fräsmaskinens dörr. Därefter fixeras arbetsstycket på arbetsytan och fräsmaskinen påbörjar bearbetningen. Genom att styra spindeln och verktyget avlägsnas materialet exakt och precisionen upprätthålls under hela processen.

Fördelar med Vertikal Fräsmaskin


Den vertikala fräsmaskinen erbjuder flera fördelar för tillverkningsindustrin. En av de främsta fördelarna är precisionen och noggrannheten som maskinen kan uppnå. Med hjälp av CNC-styrningen kan operatören programmera exakta skärparametrar och bearbetningsrörelser, vilket leder till högkvalitativa och repeterbara resultat. Detta är särskilt viktigt vid tillverkning av detaljer som kräver hög precision och komplexa geometrier.

En annan fördel är mångsidigheten hos den vertikala fräsmaskinen. Den kan bearbeta olika material och har en rad olika funktioner och verktyg som kan användas för att skapa olika typer av detaljer och komponenter. Tillverkare som DN Solutions erbjuder olika typer av kontroller för sina vertikala fräsmaskiner, vilket ger användaren flexibilitet att välja den som passar deras behov, preferenser och maskinkonstruktion bäst.

Duroc Machine Tool - Ett Bredt Utbud av Vertikala Fräsmaskiner


På Duroc Machine Tool erbjuder vi ett omfattande urval av vertikala fräsmaskiner från DN Solutions, en av världens ledande leverantörer. Vårt sortiment inkluderar olika modeller såsom Bed Type, Twin Spindle, 5-axliga höghastighets-, högprecision- och Heavy Duty fräsmaskiner. Varje maskin är noggrant konstruerad för att möta höga krav på precision, prestanda och pålitlighet.

En vertikal fräsmaskin är en oumbärlig maskin för bearbetning och tillverkning. Med sin precision och mångsidighet möjliggör den tillverkning av högkvalitativa detaljer och komponenter. Genom att erbjuda ett brett urval av modeller och kontroller ger Duroc Machine Tool användarna möjlighet att välja den vertikala fräsmaskinen som bäst passar deras specifika behov. Med en vertikal fräsmaskin från DN Solutions kan du vara säker på att uppnå högsta kvalitet och effektivitet i din bearbetningsprocess.


Kontaktinformation
Postadress
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Besöksadress
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Region
Alvesta
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556282-7633
Grundat: 1986
Anställda: 30
Vi finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade bolaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag som är verksamma inom industri och handel.

Agenturer

BIG, Japan (Generalagent)
Världsledande tillverkare av kraftspännchuckar. Fasverktyg och vändskärsfräsar.
Ceratizit, Schweiz
Komplett vändskärsprogram.
Conzella, Storbritannien
Doosan, Sydkorea (Generalagent)
(tidigare Daewoo) är en av världens största verktygsmaskintillverkare med en starkt ökande marknadsandel i Sverige och Europa. Doosan-gruppen är en av Koreas äldsta industrigrupper, grundat 1896 och startade tillverkningen av verktygsmaskiner 1976. Bred produktpalett av svarvar, fleropar och borrverk, avancerad teknik och enastående driftsäkerhet har gjort kunder och Doosan’s distributörer till vinnare. Huvudfabriken ligger i Changwon, Korea en timmes flygresa från Seoul. För Europamarknaden har Doosan ett supportcenter norr om Düsseldorf för reservdelar och service. Sedan 2010 är Doosan Technical Center öppnat hos Duroc Machine Tool
FORKARDT, Tyskland (Generalagent)
Svarvchuckar.
FPT, Italien (Generalagent)
Flerops maskiner
FRAISA, Schweiz (Generalagent)
Snabbståls- och hårdmetallfräsar, borrar och gängtappar.
HILMA, Tyskland (Generalagent)
Skruvstycken, fastspänningsutrustning.
HWR Spanntechnik, Tyskland
Präglingssystem för runda detaljer.
LANG, Tyskland (Generalagent)
Skruvstycken, präglingsutrustning, nollpunktssystem och automatiseringsutrustning.
MEP, Italien
Kapmaskiner för stål och metall.
MT Tool, Italien
Drivna verktyg.
Nagel, Tyskland
Heningsmaskiner och heningsverktyg.
NTR, Storbritannien
Verktygsrenovering.
OTT, Tyskland
Modulär spännteknik.
PIG, Nederländerna (Generalagent)
Absorbenter.
RIGIBORE, Storbritannien
Arborrverktyg och stegverktyg.
Roemheld, Tyskland (Generalagent)
Fixturer och uppspänning
SAV Spann- Automations- Normteiletechnik, Tyskland
Magnetbord och magnetutrustningar.
Speroni, Italien
Verktygsförinställningsutrustning.
STARK, Tyskland (Generalagent)
Nollpunktssystem.
STEIDLE, Tyskland
Minimalsmörjning.
WAGNER, Tyskland
Drivna verktyg.
WITTE, Tyskland (Generalagent)
Fixtureringssystem, jiggar, mätutrustning.

Kontakter

Lena Hammarström
Sales Support
0472-360 07
0767-761500
Anders Svensson
Produktchef verktyg
08-6302300
Mikael Högberg
VD
0706706984
Robert Puekker
Försäljningschef maskin
+46(0)732542990
Christian Royal
+45 86 41 20 11

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884