BAGA Ocean - Bräckvattenrening - industritorget.se
MÅNDAG 25 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

BAGA Ocean - Bräckvattenrening

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Vattenfilter
Filtersystem
Produkter

Referensnr: BA7500 RO-enhet
Upplagd: 2019-10-18
Katarina Ketzénius
073-417 17 50
073-417 17 50

Beskrivning

BAGA Ocean är ett filter som använder vattenreningstekniken omvänd osmos (RO) och producerar ett riktigt rent vatten för dig och din familj. Membranet i filtret filtrerar bort en mängd föroreningar, bland annat höga halter av salt, fluorid, bakterier, nitrit och nitrat. BAGA Ocean består av tre komponenter, RO-enhet, väggtavla och vattenmagasin, samtliga tillverkade i Sverige för absolut bästa kvalitet och driftssäkerhet. Den tredelade lösningen möjliggör installation på de flesta platser då komponenterna kan placeras enligt önskemål. BAGA Ocean är utrustad med två oberoende filter för återmineralisering av vattnet och har dessutom ett inbyggt recirkulationssystem och desinfektionssystem vilket alltid säkerställer vattenkvaliteten. BAGA Ocean har också en inbyggd automatiskt kontrollerad blandningsventil vilken gör det möjligt att blanda ofiltrerat och filtrerat vatten och kan användas när en viss del salter och mineraler i råvattnet vill bibehållas. Det ökar möjligheten till en god miljö för en väl fungerande avloppsanläggning. Systemet är utrustat med torrkörningsskydd så att det stängs av automatiskt ifall det inte kommer tillräckligt med vatten till anläggningen. Filtret är helt kemikaliefritt.

Tekniska data BAGA Ocean Artikelnummer BA7500 RO-enhet (BxDxH mm) 225x475x466 Tank (BxH mm) 650x1135 Väggtavla (BxH mm) 365x852 Tekniska data, samt mer information finns på, www.baga.se
Kontaktinformation
Postadress
Torskors­vägen 3
37148 Karlskrona
Besöksadress
Torskors­vägen 3
37148 Karlskrona
Region
Karlskrona
Blekinge län
Sverige
Orgnr:
556445-5557
Grundat: 1992
Anställda: 53
Välkommen till Baga Water Technology AB!

Rent vatten blir en allt viktigare fråga för många människor i dagens hårt belastade miljö. Kraven ökar från myndigheternas sida och gränsvärden skärps. Vi på BAGA har som målsättning att rena vatten på ett effektivt och driftsäkert sätt.

BAGA Water Technology AB är ett företag verksamt inom vattenhantering. Vi arbetar med forskning och utveckling och innehar ett flertal internationella patent. Detta återspeglar sig på BAGAs produkter som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Vi erbjuder helhetslösningar, från projektering till färdig produkt med serviceåtagande.

BAGA erbjuder kompletta systemlösningar från projektering till leverans av färdiga anläggningar. Vi driver en omfattande produktutveckling och kan genom djup kunskap och lång erfarenhet presentera lösningar som präglas av nytänkande och enkelhet. BAGA har patenterade och driftsäkra anläggningar med den senaste tekniken inom vattenrening. Vi erbjuder också serviceåtaganden i form av olika servicekontrakt, och andra typer av uppföljningar för att ge våra kunder full trygghet. Miljötänkandet är en naturlig del av vår verksamhet. Genom detta engagemang och våra produkter kan vi alla hjälpas åt att värna om vår gemensamma miljö.

BAGA grundades 1992 och är beläget i Karlskrona, med lokalkontor i Göteborg, Norrköping Stockholm och Helsingborg.Försäljning i Norden sker genom egen personal samt samarbetspartners i Norge och Finland. Övrig försäljning sker via agenter.


Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Katarina Ketzénius
073-417 17 50
073-417 17 50
Reimer Rexmyr
031 – 760 76 55
Magnus Carlsson
0455-61 61 50

Filmer

Baga Technology

Baga Technology
Baga Vortech

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Baga Water Technology AB, Katarina Ketzénius
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser