ONSDAG 28 JULI 2021
Följ oss i sociala medier

GX 405W 5.0m M10 Euro 400A(100%) Vattenkyld 1.0mm K5

Pris: 6 017 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Slangpaket
Svetsmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 91880
Upplagd: 2021-06-18
Alexander
0411-553612

Beskrivning

Kemppi Flexlite GX-pistolerna för MIG/MAG-svetsning är utformade för att öka både användarens komfort och svetsproduktivitet. De innovativa tillverkningsmetoderna, de högkvalitativa materialen och den noggranna kvalitetskontrollen säkerställer att du alltid kan lita på din Flexlite GX-svetspistol. Det medföljande pistolhandtagets anatomiska utformning och utmärkta balans minskar belastningen på handleden och hjälper svetsaren att koncentrera sig på utmaningen att skapa den perfekta svetsen. Det har en positiv inverkan på både kvaliteten och produktiviteten. Om du beräknar den totala ägandekostnaden för en Flexlite GX-svetspistol för MIG/MAG-svetsning ser du att den utmärker sig genom slitdelarnas långa livslängd, den höga effektiviteten och den goda ergonomin. Du märker även att den tydligt förbättrar din övergripande svetsproduktivitet. De kulledade kabelskydden minskar belastningen på handleden. Euro-anslutning/Centralanslutning. Det löstagbara pistolhandtaget ingår som standard i produktpaketen. Den innovativa utformningen av pistolhalsen sänker kontaktmunstyckets temperatur med upp till 35 procent. Slitdelarna från Kemppi garanterar en lång livslängd. Färre slitdelar medför lägre lagerkostnader. Det anatomiskt utformade handtaget ger ett fast grepp. Samtliga modeller har en QR-kod som hjälper dig att hitta rätt information direkt.   (Flexlite GX-svetspistolerna finns för olika strömnivåer, i olika längder och med olika halsar.)

Pris: 6 017 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatKemppi
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 19
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Alexander
0411-553612
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.