FREDAG 06 DECEMBER 2019

Industri 4.0-förberett Kjellberg plasmaskärsystem

Pris: Ej angivet

Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Plasmaskärmaskin
Skärmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 191014
Upplagd: 2019-10-14
Anders Somers
VD
046-540 17 43

Beskrivning

Försäljningsstart för Q 3000 - Kjellberg-system förberett för Industri 4.0
Gör dig redo för framtiden med Kjellbergs nya Q-serie av digitala plasmaskärmaskiner. Denna nya generation av plasmaskärmaskiner är resultatet av intensiv forskning och utveckling på Kjellberg och markerar en milstolpe under 60 års erfarenhet inom plasmaskärning och sätter nya standarder när det gäller kvalitet och anslutningsmöjligheter.

Allmänt

FabrikatKjellberg Finsterwalde Germany
Tillverkningsår2019

Film

Kontaktinformation
Postadress
Box 4137
22722 Lund
Besöksadress
Höstbruks­vägen 14
SE-22722 Lund
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556293-9453
Grundat: 1987
Anställda: 8
Välkommen till SPT Plasmateknik AB!

Våra produkter riktar sig främst till den tillverkande industrin.
Vi har egenutvecklade och egentillverkade plasmasystem för skärning upp till 50 mm godstjocklek. Dessutom har vi via agenturer även produkter för skärning upp till 180 mm tjocklek.
Vi erbjuder allt från små bärbara system till stora mekaniserade finplasmasystem i CNC-styrda maskiner.
På senare år har vi breddat vårt program till att täcka alla former av skärning i metall. Därför kan våra kunder alltid hitta rätt teknologi hos SPT, vare sig det är plasma, autogen, laser eller vatten, eller, en kombination av flera teknologier i en och samma maskin.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Eckert AS Sp. z o.o., Polen (Generalagent)
Företaget Eckert är ett modernt och innovativt företag som specialiserat sig på produktion av CNC-skärmaskiner. Företaget grundades 1990 och med tillverkning, lager och kontorsbyggnader på över 25000 kvadratmeter har Eckert möjlighet att tillverka upp till 30 st skärmaskiner per månad. Innovation är Eckerts filosofi, och med över 25 år inom skärmaskinindustrin har de skapat många moderna och unika lösningar på global nivå. Som en av få tillverkare i världen erbjuder Eckert skärmetoderna plasma-, gas-, vatten- och laserskärning. Deras omfattande produktsortiment, erfarenhet och höga produktionskapacitet gör att Eckert är en pålitlig partner vid implementeringen av innovativa lösningar.
Goodwin, Storbritannien (Generalagent)
Air Plasma Ltd är pionjärer med ett koncept som bygger på enbart luftplasmaskärning, vilket eliminerar behovet av tekniska specialgaser, och genom att även ha en inbyggd luftkompressor ger det en lösning som bara kräver elförsörjning. Air Plasma tillverkar maskiner med hög effekt under varumärket Goodwin. Produktsortimentet är industrimaskiner med hög prestanda och hög kvalitet som ger skärkapacitet upp till 75 mm vid hundra procents intermittensfaktor. I Goodwin sortimentet ingår även världens första plasmautrustning särskilt utformad för att användas under vatten av dykare, och som erbjuder avsevärda fördelar i alla former av undervattensskärning.
Kjellberg Finsterwalde, Tyskland
Plasmaskärutrustning, tillbehör & slitdelar
VANAD, Tjeckien (Generalagent)
Vanad 2000 a.s. är en internationellt välkänd tillverkare CNC-skärmaskiner med huvudkontor beläget i Tjeckien. Sedan etableringen 1994 har företaget investerat regelbundet i egen forskning och utveckling. Vanad 2000 är specialister när det gäller oxy-fuel, plasma och laserskärteknik

Kontakter

Anders Somers
VD
046-540 17 43
 

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SPT Plasmateknik AB, Anders Somers
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser