MÅNDAG 12 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier

Plockvagn E-handel STANDARD

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Hyllvagn
Vagnar
Produkter

Referensnr:
Upplagd: 2021-04-09
Jonas Haraldsson
VD
08-557 680 95
Fredrik Horneij
Business Unit Director
08-594 309 38
0705-906501

Beskrivning

Kartonger, plastpåsar och hängande varor kan enkelt plockas med hjälp av denna plockvagn. I den stabila modulära rullvagnen säkras lastningen med hjälp av en avtagbar frontvägg och fast bakvägg, vilket tillåter ett jämnt processflöde, eftersom det förhindrar att artiklar ramlar ned och möjligtvis skadas. Vagnen kan anpassas för speciella ändamål med hjälp av mellanhyllor och klädskenor i olika höjder. Fördelen med en individuell anpassning är minskade initiala anskaffningskostnader, eftersom en vagn kan användas för olika plockningsoperationer. Ett femte hjul gör denna plockvagn mycket flexibel – vagnen kan även vrida 360 ° runt sin egen axel vilket gör den mycket enkel att manövrera.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatGebhardt
Kontaktinformation
Postadress
Tallbacks­gatan 11g
19572 Rosersberg
Region
Upplands Väsby
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556947-4116
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkmmen till VECTUR AB!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för lager och logistik.

Vi har allt du kan tänka dig och erbjuder även att hjälpa dig att komma fram till en lösning som passar just dig!

Som återförsäljare för Silverstone har vi tillgång till marknadens bästa produkter för godshantering.

Det mest använda hjälpmedlet inom lager och industri är pallyftaren som har många olika namn så som handtruck, gaffelvagn, palldragare, palltruck, pallvagn. På vår hemsida hittar du ett urval av Silverstones populäraste produkter.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

GARANTELL, Sverige
Garantell i Värnamo utvecklar och tillverkar lösningar i metallnät. Produktsortimentet omfattar tåliga och kostnadseffektiva maskinskydd, lager- och industriväggar, näthyllplan, rasskydd och förråd.
MCCUE, Sverige
McCue är en ledande tillverkare av produkter som ger ett fullgott skydd för påkörningsskador inom olika områden och håller utrustning och applikationer fräsch länge. Produktspannet är stort med allt från påkörningsskydd för butik, väggar, högtrafikerade områden och utrustning till kundvagnsgarage.
SILVERSTONE, Sverige
Silverstone är en av Europas mest kompletta leverantörer för utrustning inom lätt materialhantering. Huvudkontor och lager ligger i Ljungby. Ett brett produktprogram med hög tillgänglighet och en hög produktkunskap gör Silverstone till en mycket bra samarbetspartner.
SPL, Sverige
Marknadsför sina produkter under varumärket Procity och Vitincom. Procity är utan tvekan det mest kompletta industriella varumärket för möbler för stadsmiljö och tillträdeskontroll i Europa. Här finns svaret på alla era behov när det gäller att erbjuda en trygg och säker gatumiljö för alla. Vitincom´s exceptionellt höga kvalitet av informationstavlor kännetecknas tack vare en mycket noggrann tillverkning, hög finish, hög kvalitet på materialvalet samt ett stort urval av tillbehör.
STOW-GROUP, Sverige
Stow är en av världens ledande leverantörer av lagerlösningar. Det de mestadels utför är utveckling och tillverkning av kvalitetssystem för lagring av gods i olika former. Stow vill leverera produkter som leder till ökad volym när det gäller lagerinredningar och hyllor. De senaste 30 åren har företaget fokuserat på högkvalitativ, men ändå ekonomisk utrustning och flexibla systemlösningar.
Viaguide, Sverige
Viaguide är en av de ledande globala aktörerna inom denna gren. Kunder över hela världen uppskattar inte bara deras långa erfarenhet, utan också den djupa kunskapen för marknaden, den utmärkta kvaliteten och livslängden på produkterna. Förutom deras standardprodukter är de välkända för sina speciallösningar. Viaguide-produkter är alltid tillverkade enligt de senaste säkerhetsföreskrifterna. Funktionalitet, kvalitet & service Made in Germany.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Jonas Haraldsson
VD
08-557 680 95
Fredrik Horneij
Business Unit Director
08-594 309 38
0705-906501

Skicka intresseanmälan

Mottagare
AB VECTUR, Jonas Haraldsson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser