Skyddshjälm G3000 Orange - industritorget.se
LÖRDAG 28 NOVEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Skyddshjälm G3000 Orange

Pris: 180 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Huvudskydd
Skyddsutrustning
Produkter

Referensnr: 68490
Upplagd: 2020-10-21
Alexander
0411-553612

Beskrivning

3M Skyddshjälm, G3000CUV-OR, är vår orangea skyddshjälm med ventilationshål fördelade över ett stort område och ett svettband i plast som ger komfort. De har pin-lock justering, en mjukt rundad design med en kort skärm och en 3M Uvicator-sensorskiva som talar om när din hjälm har blivit överexponerad för UV-strålning. Om du är ute efter ett huvudskydd med utmärkt ventilation, designat för tuffa miljöer, använd 3M Skyddshjälm, G3000CUV-OR. Vår orangea skyddshjälm har pinlock, ett svettband i plast och en mjukt rundad design som ger ett bra synfält och bidrar till att undvika att hjälmen fastnar i kablar eller grenar. Ventilationshål fördelade över ett stort område ger maximalt genomflöde av luft, vilket ökar användarens komfort. En kort skärm ger bättre sikt uppåt och en 3M Uvicator-sensorskiva talar om när din skyddshjälm har blivit överexponerad för UV-strålning och måste bytas ut. Hjälminredet kan roteras 180° för bättre sikt när man arbetar i slutna utrymmen. En skyddshjälm utformad för användning i tuffa miljöer med utmärkt ventilation och bra synfält 3M™ Uvicator™-sensorskivan talar om när din hjälm har blivit överexponerad för UV-strålning och måste bytas ut Mjukt rundad design som bidrar till att undvika att hjälmen fastnar i kablar eller grenar Ventilationshål fördelade över ett stort område ger maximalt genomflöde av luft, vilket ökar användarens komfort Hjälminredet kan roteras 180° för bättre sikt när man arbetar i slutna utrymmen Kort skärm ger bättre sikt uppåt

Allmänt

Fabrikat3M
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 19
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 15
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Alexander
0411-553612
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser