Begagnade och nya Spåntransportörer

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Lamelltransportör
Transportörer
Industrimaskiner

Referensnr:
Upplagd: 2022-06-09
Victor Jacobson Backman
VD
072-5011141
Johnny Prydz
Försäljningschef
076-129 98 65
Carl Backman
Sälj
072-500 12 71
Fredrik Yman
Servicechef
076 - 129 98 72
Samuel Sandesson
Försäljning
0722244274

Beskrivning

Ett stort antal begagnade spåntransportörer av lamelltyp.
Finns i en mängd olika längder, bredder och höjder.

Erbjuder även nya kundanpassade lösningar för spån/kylvätske hantering.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatSTOREBRO

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SMT Swedish Machine Tool Company, Victor Jacobson Backman
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

SMT Swedish Machine Tool Company

Postadress
Främmestads­vägen 29
46597 Nossebro
Region
Essunga
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556786-8483
Grundat: 1856
Anställda: 15
SMT tillverkar SMT Swedturn CNC-svarvar, Storebro CNC-svarvar och SMT SwedMill fräsmaskiner. Med agenturerna för CHETO, Rema Control, Schaublin, Leadwell, Ziersch Grinding Machines, FAT HACO & ERMAKSAN möjliggörs helhetslösningar för din produktion.

Vår största styrka? Vi är maskintillverkare, och vi kan produktion. Vårt nya huvudkontor och produktionssite finns nu i Främmestad, en timme utanför Göteborg. 4000kvm maskinmontage, showroom, service och support. För en täckning av service så har vi i Varberg, Köping och Valdemarsvik sälj- och servicekontor.

Med våra ledord kunskap, service & utveckling finns vi med dig hela vägen.

Agenturer

CHETO, Sverige (Generalagent)
Cheto har ett innovativt maskinkoncept för legoproduktionsföretag och formtillverkare som kräver flera funktioner - djuphålsborrning, standardborrning, fräsning, tappning och borrning i en enda maskin. En CHETO-maskin är en utmärkt investering, med sina multitaskings funktioner som annars skulle kräva flera maskiner.
ERMAKSAN , Sverige
ERMAKSAN har tillverkat plåtmaskiner sedan 1950 och denna gedigna kunskap ger pålitliga maskiner för exakta klipp år efter år. Det är ett sortiment som består av högteknologiska plåtmaskiner. Deras stora fördel är deras färdiga automationskoncept för att bygga upp celllösningar som ökar produktiviteten ​ Swedish Machine Tool Company tillhandahåller full service & support för alla ERMAKSANs-kunder i Sverige.
FAT-Haco, Sverige (Generalagent)
FAT-Haco är en av Europas ledande tillverkare av CNC-svarvar. Med över 60 års erfarenhet av svarvbyggnad levererar de svarvar med högsta prestanda till konkurrenskraftiga priser. Sedan 1945 har de tillverkat 50.000 verktygsmaskiner. CNC-svarvarna är enkla att använda, har lågt underhåll, med flera specialfunktioner förvandlar snabbt ritning till färdigt arbetsstycke till ett mycket rimligt pris.
KÖPING MEKANISKA, Sverige (Generalagent)
Verktygsmaskiner för metallbearbetning.
LEADWELL, Sverige (Generalagent)
LEADWELL är prisvärda verktygsmaskiner som med sina 40 års erfarenhet drivs av innovation, kvalitetssäkring, kundservice i världsklass och miljövänliga verktygsmaskiner för den globala marknaden.
Rema Control, Sverige (Generalagent)
VERTIKALA BEARBETNINGSCENTER: En maskin från Rema Control har tillförlitligthet, innovation & precision i varje bearbetningsoperation vilket är ett resultat av år av expertis i att designa vertikala bearbetningscentra för rörliga portaler. Rema Control tillhandahåller olika modeller av bearbetningscentra för alla tillverkningsapplikationer, såväl som verktyg, automationssystem och nyckelfärdiga lösningar, när kunden så önskar.
Schaublin , Sverige (Generalagent)
Schaublin är en Schweizisk tillverkare av högprecisionsmaskiner och sortimentet består av konventionella svarvar, CNC-svarvar och vertikala bearbetningscenter för fräsning. Maskinerna används inom ett brett spektra från tillverkning av micro mekanik för tandvård till högprecisionsdelar till flygindustri.
SMT, Sverige
SWEDTURN, Sverige
Svarvceller i FMS-system och kompletta svarvsystem uppbyggda på moduler
ZIERSCH , Sverige (Generalagent)
ZIERSCH har tillverkat högprecisions-slipmaskiner sedan 2006 och erbjuder tillverkningslösningar för både enstycks och massproduktion. Med en helt ny produktionsanläggning i Ilmenau höjer de produktionstakten för att fler nöjda kunder ska kunna ta del av Ziersch precisionsvärld. Slipmaskinerna är ett effektivt alternativ för universell slipning. Ziersch producerar ett omfattande utbud av standardutrustning som klarar en mängd olika slipstorlekar från 400 x 250 mm upp till maximalt 5.000 x 2.200 mm.

Filer

ST200 C-axel ST500ST1200

Kontakter

Victor Jacobson Backman
VD
072-5011141
Johnny Prydz
Försäljningschef
076-129 98 65
Carl Backman
Sälj
072-500 12 71
Fredrik Yman
Servicechef
076 - 129 98 72
Samuel Sandesson
Försäljning
0722244274