Bokhylla FLEXUS, 1725x760x415 mm, grå laminat

Pris: 1 845 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Bokhyllor
Arbetsplatsutrustning
Produkter

Referensnr: 149787
Upplagd: 2024-01-13
AJ Kundservice
035-180 500

Beskrivning

Bokhylla som rymmer cirka 12 stycken A4-pärmar per hyllplan. Komplettera med dörrar för att skapa ett skåp för helt eller delvis dold förvaring. Med de stilrena bokhyllorna i möbelserien FLEXUS skapar du enkelt den ultimata förvaringslösningen för just dina behov. Mixa och matcha bokhyllor i olika storlekar och kanske även i olika färger beroende på vilken stil du vill uppnå. Du kan enkelt göra om bokhyllorna till skåp genom att komplettera dem med ett dörrpar. Dölj hela, delar eller inget av innehållet – du väljer! Du kan välja matchande dörrar eller satsa på en kontrasterande färg för en modern look. Med en FLEXUS bokhylla är möjligheterna obegränsade! Bokhyllorna är tillverkade i tåligt och lättskött laminat. De ger mycket förvaringsutrymme och varje hyllplan har plats för cirka 12 stycken A4-pärmar. Komplettera med lådinsatser, tidskriftshyllor eller blankettinsatser för att skapa en än mer praktisk förvaringslösning. Den enkla och avskalade designen och urvalet av olika laminat gör det lätt att kombinera bokhyllorna med de flesta andra kontorsmöbler så att de smälter in väl på kontoret och i arkivrummet, mötesrummet och receptionen. FLEXUS är serien för dig som letar efter möbler som är tåliga, lättskötta och flexibla! Med serien kan du lätt inreda hela arbetsplatsen efter dina önskemål och valmöjligheterna är många. Familjen består av allt från konferensbord och bokhyllor till hurtsar och skrivbord som passar lika bra i det lilla som det stora kontoret.

Pris: 1 845 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatAJ Produkter

Prisuppgifter

Ursprungspris1 845 SEK

Länkar

Länk till produkten »

Skicka intresseanmälan

Mottagare
AJ Produkter AB, AJ Kundservice
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol