Filtrerande Halvmask 9322+ Med ventil FFP2 - industritorget.se
TISDAG 20 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

Filtrerande Halvmask 9322+ Med ventil FFP2

Pris: 38,75 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Andningsskydd
Skyddsutrustning
Produkter

Referensnr: 65038
Upplagd: 2020-10-17
Alexander
0411-553612

Beskrivning

Aura filtrerande halvmask 9322+ är ett FFP2-klassat andningsskydd med en hopvikbar design med tre paneler, lågt andningsmotstånd och en präglad, skulpterad övre panel som kan motverka imbildning på glasögon. Den har ett innovativt hakband för enkel justering och huvudbanden är färgkodade för snabb och enkel identifiering. Ventilen 3M™ Cool Flow™ kan motverka värmeuppbyggnad. Pris per styck   Precis som den senaste versionen av den populära 9300-serien finns här mängder av nya revolutionerande idéer, tekniska egenskaper och material.   Nya funktioner inkluderar: 3M:s nyskapande filterteknik med lågt andningsmotstånd vilket gör det ännu lättare att andas genom masken. Ett präglat övre fält förebygger imma på glasögon. En skulpterad näspanel förbättrar passformen med glasögon. Ett innovativt hakfält som förenklar påtagning och justeringar. Få ett FFP2-klassat skydd mot damm och dimma som förekommer i ett stort antal industriella tillämpningar och andra farliga miljöer med 3M™ Aura™ filtrerande halvmask 9322+. Vår design med tre paneler ger mer utrymme för ansiktsrörelser, medan den skulpterade utformningen med låg profil på den präglade övre panelen skapar en effektiv tätning, minskar imbildning på glasögon och ökar kompatibiliteten med glasögon. Den har en 3M™ Cool Flow™-ventil som bidrar till att motverka värmeuppbyggnad under varma och fuktiga förhållanden, och filtertekniken med lågt andningsmotstånd hjälper dig att andas lättare. Den hopvikbara designen gör att den är praktisk att förvara när den inte används, och med det innovativa hakbandet kan du göra enkla justeringar. Vävda, färgkodade huvudband hjälper dig att identifiera vilken skyddsklass den har: blått för FFP2 (NPF 12). Det här andningsskyddet är hygieniskt förpackat separat som skydd mot kontaminering, och det är utformat för att sitta bra tillsammans med ögonskydd och hörselskydd från 3M. Fullständig information om produktcertifiering och specifikationer finns här: Certifikatväljare för andningsskyddsprodukter. Den smarta designen med tre paneler ger mer utrymme för ansiktsrörelser när du pratar Filterteknik med lågt andningsmotstånd hjälper dig att andas lättare Ventilen 3M™ Cool Flow™ motverkar värmeuppbyggnad, även under varma och fuktiga förhållanden En skulpterad övre panel gör att skyddet följer näsans form och ansiktets konturer för effektiv tätning En präglad övre panel motverkar imbildning på glasögon Hakbandet är utformat så att placering och justering underlättas Enkel att förvara med hopvikbar design och separat förpackning Maximal användningsnivå: Upp till 12 x TLV Förslag på applikationer För en rad olika industriella tillämpningar och andra farliga miljöer

Allmänt

Fabrikat3M
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 19
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 15
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Alexander
0411-553612
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser