Handark 7447 Pro Röd 158x224mm

Pris: 22,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Övrigt/Maskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 8978
Upplagd: 2022-02-27
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

I Scotch-Brite™-handdynan 7447 PRO kombineras flexibilitet med effektiv avverkning och exakt handkontroll. Vår dyna med finkorniga slippartiklar av aluminiumoxid ger en enhetlig, jämn slipning under produktens hela livslängd. Använd för många olika material och uppgifter. Få ett utmärkt alternativ till stålull, stålborstar, sandpapper och andra fiberprodukter för rengöring eller finisharbete. Med fingradigt slipmedel av aluminiumoxid för rengöring, finisharbete, slipning, borttagning av nagg och skrovligheter. Lämpligt att användas på trä, metall, plast, keramik, porslin, glas, gummi och kompositer. Använd Scotch-Brite™-handdyna 7447 PRO till flera olika material och uppgifter. I den kombineras flexibilitet med effektiv avverkning och exakt handkontroll, för enhetlig fin finish. Vår dyna består av slipmedel med tät struktur av aluminiumoxid. Den är avsedd att ge en slät ytfinish på trä, metall, plast, keramik, porslin, glas, gummi och komposit. Den kan jämföras med stålull av grad 0, men till skillnad från stålull så skadas den inte under användning, rostar eller avger små metallspån. Den öppna fiberväven blir inte igensatt och kan användas torr, med vatten eller lösningsmedel och sköljas rent för återanvändning. Använd våra rödbruna dyna på flera olika sätt. Den passar bekvämt i handen, ger exakt kontroll och kan användas med en arkhållare till handslipning för enhetlig finish, eller på en planslip för att täcka större ytor. Slipmedlet i dynan av finkornigt aluminiumoxid med snabb avverkning är en faktor som ofta gör den till ett populärt val bland branschens yrkesfolk. Det tåliga slipmedlet är konstruerat att brista under användningen, så att nya vassa slipkanter exponeras. Till skillnad från traditionella slipmedel som snabbt slits ner under användning. Aluminiumoxid används ofta vid slipning som tillägg till finisharbete för att det ger snabb avverkning, hårdhet, styrka och låg värmeutveckling. Använd på flera olika ytmaterial i både trä- och metallarbete, även järnlegeringar. Plattan är en unik ytkonditioneringsprodukt där slipmedel blandas med fibrer av nylon eller syntet – en genombrottsteknik med fibertäckning som ger Scotch-Brite PRO-slipprodukterna en snabbare avverkningshastighet och mer enhetlig slipning än konkurrenternas motsvarande produkter. Den sparar både tid och kraft åt dig vid finslipning av delar. Genom att kombinera slipmedel med fibrer skapas ett system som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet av öppen väv blir inte igentäppt. Genom att nylonfibrerna inte får så mycket beläggning så behålls slipmineralernas höga effekt.

Pris: 22,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

Fabrikat3M

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468