SÖNDAG 01 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier

Jaguar XK 5.0 V8 AJ133 Gen III 385hk

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Begagnad
Kategori: Personbilar
Transportfordon

Referensnr: 27597
Upplagd: 2021-07-22
Vaxxa
Support
0107771000
0107771000

Beskrivning

Vill du inte vara som andra utan ha något som nästan ingen annan har. Denna lågmilade XK är en modern klassiker av den sista facelift generationen 2012-2015 före modellen lades ner. Väldigt få exemplar och mycket ovanlig bil, finns endast 12 av den sista generationens facelift i Sverige.

Det är dessutom en biltyp som Jaguar inte tillverkar längre och det gör dem extra åtråvärda. XK är den moderna efterföljaren av Jaguars klassiska E-type.Just denna XK med 5 liters V8 på 385 hk importerades från USA år 2020.

Den hade då varit med om en mindre olycka i en bilkö där den skrapats. Bilder hur den såg ut när den kom till Sverige finns under skador men dessa är alltså åtgärdade med byte av den skadade plåten och sedan lackerad hos bilskadeverkstad.Två tidigare ägare i USA och servad hos Jaguar. Bilen såldes ny i New York.

All dokumentation i USA finns via carfax där även utförd service är digitalt registrerad.Bra utrustad med blanda annat elstolar med minne och värme, navigation med touch med nyaste kartan, parkeringshjälp fram+bak, bluetooth handsfree, backkamera, ljusbrun helskinnklädsel , valnötspaneler, 19 tums fälgar med i stort sett nya däck och mycket mer!

Finns ett fåtal till salu i Europa och priserna startar på minst 35 tusen euro så här finns möjlighet till ett klipp.Pris: Ej angivet

Finansiering
Kontaktinformation
Postadress
Högheden 9
94293 Älvsbyn
Region
Älvsbyn
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
559157-6912
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Vaxxa.se!

Vaxxa.se är en auktionssajt för alla. Här har både privatpersoner och företag samma möjligheter, allt från försäljning och budgivning till finansiering och transport. Vi hjälper dig med hela affären, oavsett om du ska sälja eller köpa på Vaxxa.

Du kan sälja helt själv och kostnadsfritt eller ta hjälp av oss till en kostnad, valet är ditt!

På Vaxxa förenklar och förbättrar vi sättet att köpa och sälja. Genom säkra inloggningar, personlig support och fokus på våra köpare och säljares önskemål så hjälper vi er göra bra affärer. Med ett klick ordnar vi finansiering och transport för ditt köp. Vi är Sveriges enda självbetjäningsplattform för säljare inom fordon, maskin, bygg och industri.

På Vaxxa prutar vi inte, här budar vi!

*Vaxxa.se är tillgänglig för köpare i Skandinavien och säljare i Sverige.

Kontakter

Vaxxa
Support
0107771000
0107771000

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Vaxxa AB, Vaxxa
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.