Erbjudanden - Kylskåp med glasdörr 105L - Modulline

Pris: 7 199 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Övriga produkter
Produkter

Referensnr: 7081
Upplagd: 2022-08-08
Niklas Sørensen
040-60 60 680
Morten Rovelt
040-60 60 680

Beskrivning

Tekniske specifikationer:
Mått: H865 x B600 x D530 mm
Färg: Svart
Glasdörr: Självstängande med lås
Gångjärnssida: Höger gångjärn

Pris: 7 199 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatNimalift.se

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Nimalift, Niklas Sørensen
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Kløvermarken 117
7190 Billund
Besöksadress
Kløvermarken 117
7190 Billund
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK25579836
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till Nimalift

Vi har den tydliga målsättningen att erbjuda de bästa produkterna till marknadens bästa priser. Vi har sedan 2009 arbetat hårt med produktutveckling och tester så att vi idag är i stånd till att leverera det som vi gärna vill kalla för Danmarks bästa erbjudande på verkstadsutrustning.

Det som kunderna ofta efterfrågar är några av nedanstående produktkategorier som vi är specialister i.

Billyft - Hos Nimalift har vi specialicerat oss i tvåpelarlyft, fyrapelarlyft samt saxlyft och Nimalift har nog marknadens mest konkurrenskraftiga priser på högkvalitets billyftar.

Däckmaskiner - En däckbalanseringsmaskin eller däckmonteringsmaskin är ett väldigt bra redskap till verkstaden; både till professionella såväl som privata som gärna vill serva sin egen bil. Du kan läsa mer här om våra däckmaskiner, och du är självklart alltid välkommen att kontakta för mer information.

Domkraft - Nimalift har igen lyckats skapa den mest kostnadseffektiva domkraften på marknaden. Den här domkraften säljs både till företag och privatpersoner som har behov för en domkraft som enkelt kan flyttas undan.

Kompressor – Remdrivna kompressorer i flera olika storlekar som snabbt och enkelt kan tillkopplas då de kommer monterade.

Verkstadsinventar - Om du har behov för ett arbetsbord, arbetsvagn eller verktygsvagn eller en perforerad verktygstavla så kan du hitta den här hos Nimalift. Nimalift har alltid verkstadsinventar till konkurrenskrftiga priser.

Vi sammarbetar med ett av Asiens största och bästa producenter av verkstadsutrustning, och vi får i den förbindelsen skräddarsydda produkter helt efter våra egna specifikationer. Detta gör vi för att garantera att användbarheten är i toppklass! Det innebär att alla våra maskiner levereras med svenska manualer. Alla våra produkter är också CE godkända vilket garanterar samma höga kvalitet.

Om du letar efter en specifik maskin som du inte hittar i vårat sortiment så är du alltid välkommen att kontakta oss för att höra vilka möjligheter som finns.

Kontakter

Niklas Sørensen
040-60 60 680
Morten Rovelt
040-60 60 680