Lamellrondell K40 plan

Pris: 46,25 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Slipmaterial
Produkter

Referensnr: 7388
Upplagd: 2022-02-02
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

Flexovits breda sortiment av lamellrondeller täcker en rad olika användningsområden. Sortimentet omfattar lamellrondeller med slipmedel av aluminiumoxid, zirkon-aluminiumoxid och keramisk aluminiumoxid och med stödplatta av antingen glasfiber eller nylon. Lamellrondellerna finns i två former: Plan eller konvex. De plana rondellerna används i huvudsak för slipning av plana ytor och de konvexa på böjda ytor och svåråtkomliga utrymmen men även för slipning av plana ytor. Stödplatta av glasfiber. Plan eller konvex form. Extra lång livslängd. För rostfritt stål och aluminium. ZIRKON/ALUMINIUMOXID Lamellernas placering ger rondellen flexibilitet och konstant ytfinhet liksom snabb avverkning. Tack vare arbetshastigheten är lamellrondeller lämpade för grov- och mellanslipning samt ytkonditionering. Lamellerna är placerade för att slitas ned jämnt och på så sätt frilägga nya skarpa slipkorn för att ge jämn avverkning under lång tid. Lamellerna är skarpa ända tills lamellrondellen är helt nedsliten.   Det stora urvalet av olika kornstorlekar och olika slipmedel gör att Flexovit kan erbjuda en produkt för varje ändamål. Lamellrondeller i grova kornstorlekar är lämpade då man önskar hög och snabb avverkning. Finare kornstorlekar används då man önskar en finare yta.   Låg ljudnivå, komfortabel och kall slipning, minimal igensättning och det faktum att ingen speciell underlagsplatta behövs gör lamellrondellen till en mycket populär produkt.   Använd aldrig en skadad lamellrondell. De får heller inte modifieras på något sätt. Kontrollera att lamellrondellen är korrekt monterad på maskinen. Använd inte en lamellrondell med hål som inte passar maskinens spindeldiameter. Den angivna maximalt tillåtna arbetshastigheten får inte överskridas. Maskinspindelns varvtal får inte överskrida den på lamellrondellen angivna max-hastigheten.

Pris: 46,25 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatFlexovit

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468