LED Industri 60W G3 150cm 230V IP65

Pris: 1 820 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Armatur
Belysning
Produkter

Referensnr: 2
Upplagd: 2023-02-08
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Driftsäker LED industriarmatur 60W G3 med brett användningsområde huvudsakligen inomhus och utomhus under tak. Exempel kan vara olika typer av industrilokaler, parkeringshus, garage, ridstall, verkstäder, idrottslokaler m.fl. Armaturen håller IP65 kapslingsklass (spolsäker). Den får därav användas i lokaler med vattenstrålar från alla riktningar samt D-klassningen tillåter användning i lokaler med ökad brandrisk, tex i ridstall. Yttemperaturen blir maximalt ca 45° vid en omgivningstemperatur på 20°. Vi rekommenderar att inte använda armaturen i lokaler, som är mycket varma. Exempel på detta kan vara bastu och annat liknande. Detta beror på att värme reducerar livslängden och drivelektronikens överhettningsskydd kan lösa ut.

Armaturen består av en sluten aluminiumprofil med gavlar av plast med tätningar och plastförskruvningar. Den slutna aluminiumprofilen har flera driftsmässiga fördelar, dels möjliggör den en effektiv värmeavledning från LED-chippen, dels reducerar den utstrålade EMC-störningar från drivelektroniken. LED-chippen är jämnt fördelade över hela armaturens längd och monterade på ett mönsterkort av aluminiumoxid. Den leder därav ut värmen från LED-chippen till aluminiumprofilen, detta är förutsättning för lång livslängd! Se även vår guide om driftsäkerhet och livslängd.

Drivelektroniken från finska Helvar (ej dimbar) eller Taiwanesiska Meanwell (DALI) och är skyddad mot kortslutning, överspänning och överhettning. De har en beräknad livslängd på över 100 000 timmar.

Montera armaturen på bärlina, pendlat eller direkt mot trä- eller betongtak. Att montera kabeln i bägge ändor kräver inga verktyg, det blir därav lätt att installera armaturen. Det går att koppla flera armaturer i serie på grund av intern överkoppling. Kabelförskruvning och insticksplintar finns i båda ändar.

Vid ”Ej dimbar” finns 5st 2,5mm2 ledare (fas 1/2/3, nolla, jord) för överkoppling Vid ”DALI push-dim” finns 3st 2,5mm2 ledare (fas, nolla, jord) för överkoppling, samt två ledare för DA+ resp DA- som även är överkopplade. Koppla in på DA+ resp DA- ingångarna vid användning av push-dim.

Kundanpassning av LED industriarmatur 60W G3 kan ske på flera sätt. Vi kan tillhandahålla flera dimningsalternativ. Där vi bland annat erbjuder från ready2mains, 1-10V, till DALI mm. Önskas högre färgåtergivningsindex (Ra>90) eller förmonterade kundanpassade kablar, utan överkoppling mm, kan vi ordna detta. Kontakta oss för mer information och offert på eventuell utvecklingskostnad och produktpris.

Kontakta oss på 08 – 520 275 00 eller på order@sirled.se för mera info.

Pris: 1 820 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatSirLed AB

Övrigt

LeveransvillkorEXW

Länkar

Industriarmatur 60W

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268