MM 8 - Hydraulmotor m. bakre port

Pris: 2 315 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Hydraulik
Produkter

Referensnr: MM08
Upplagd: 2022-12-12
Jesper Gram
Direktör
+45 24488480
Manju Lund Hansen
Salg
45 24488480

Beskrivning

MM08 - Orbitmotor - Axel Ø16 - Standard rak axel med kilspår

Orbitmotor med bakre port 1/4" BSP.
3 bultfäste framtill på motorn.
Ø16 mm slät axel med spår.
Minsta hastighet: 20 varv per minut.
Størrelse: 8 CC
Torque: 15 Nm


FÖRDELARVENTIL
MM-seriens motorer har slidventil: fördelarventilen har integrerats med utgående axel. Kardanaxeln roterar fördelarventilen och överför mekanisk energi från gerotorsats till utgående axel. Ventilen har hydrodynamiska lager och har oändlig livslängd när belastningsvärden inte överskrids.

VÄXELHJULSET
Gerotorset har enkla tänder. Dessa typer av motorer är lämpliga för långa driftperioder vid måttliga tryck eller korta driftsperioder vid höga tryck.

Dessa motorer är lämpliga för hydraulsystem med seriekopplade motorer med krav på lågt läckage. låg låg hastighet (upp till 200 min) hastighet med bibehållen högt vridmoment. De är konstruerade för att köras kontinuerligt vid normalt tryckfall och reducerat flöde. Optimal körning garanteras vid rotationsfrekvens från 20 till 50 min. Motorer med denna ventil har ett ökat starttryck och rekommenderas inte för användning vid tryckfall mindre än 40 bar.

Orbitmotorer omvandlar hydraulisk energi (tryck, oljeflöde) till mekanisk energi (vridmoment, hastighet). Hydrauliska omloppsmotorer fungerar enligt principen om en intern växel (rotor) som roterar inom en fast extern växel (stator). Den interna växeln överför det vridmoment som genereras av anbringandet av tryck från hydraulolja som matas in i motorn som sedan levereras via motorns utgående axel. Orbitmotorer har högt startmoment och konstant utgående vridmoment vid ett brett varvtalsområde. Hydraulmotorer är konstruerade för att fungera under hela standardintervallet av arbetsförhållanden (tryckfall och rotationsfrekvens), men med avsevärt minskade volymetriska förluster i dräneringsportarna.

Pris: 2 315 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatTAON Hydraulik
Tillverkningsår2022

Övrigt

LeveransvillkorEXW

Skicka intresseanmälan

Mottagare
TAON Hydraulik Komponenter Aps, Jesper Gram
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

TAON Hydraulik Komponenter Aps

Postadress
Jernet 25
6000 Kolding
Besöksadress
Jernet 25
6000 Kolding
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK33395647
Grundat: 2011
Anställda: Ej angivet
Välkommen till TAON Hydraulik Komponenter Aps

TAON Hydraulik erbjuder hydrauliklösningar, komponenter och teknisk support för ett brett spektrum av industriella områden.

TAON Hydraulik Komponenter ApS grundades 2011 med fokus på handel med hydrauliska ventiler och pumpar. Idag är vi ett företag med ett komplett utbud av hydraulik, som både säljer komponenter och utvecklar lösningar. Vi är fermstiller av hydrauliska aggregater, Proportional ventiler och helhetslösningar. På samma sätt, säljer vi komponenter och reservdelar över Skandinavien.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Jesper Gram
Direktör
+45 24488480
Manju Lund Hansen
Salg
45 24488480

Filmer

TAON Hydraulic