PLC-HMI MED DELAD SKÄRM VIA INTERNET

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Styr & Reglerprodukter
Elmaterial/Produkter
Produkter

Referensnr: 001
Upplagd: 2024-02-07
Göran Sjönell
marknad
040-93 30 30
070-889 35 95

Beskrivning

UniStream™ 10: 10” pekskärm + CPU

UniStream 10” med både pekskärm och styrenhet är på toppen av sin klass, med två kraftfulla processorer, HMI pekskärm och en mängd olika I / Os. UniStream 7 tillåter att användaren anpassar sin kontroller genom att knäppa på en CPU till en HMI panel och anpassa valfritt med I / Os. UniStream 10 ger nu OEM och systemintegratörer en konkurrensfördel i arbetet att sänka kostnaderna, spara utrymme och betydligt lägre programmering tid.

UniStream 10 ger programmeraren och kunden en av de bästa användarupplevelsen på marknaden. UniLogic Studio är en inovativ programvara som minskar programmeringstid ned till 50%, genom att låta programmeraren återanvända skriven kod. Programmeraren kan bygga ett bibliotek med användardefinierade funktionsblock och HMI skärmar som sedan kan importeras till nya projekt. Programvarans konfigurationsguider gör att du sparar tid på definitioner av I / O-punkter. Dra och släpp, automatiskt linje skapande och återanvändnings alternativ sparar värdefull programmeringstid.

En annan fördel med UniStream 10 är den nya UniApps-funktionen. UniApps är ett växande bibliotek av hjälpverktyg för PLC:n. UniApps kan nå dina data, redigera den, övervaka, felsöka och debugga ditt system. Såsom det krävs i dagens värld, UniStream 7 kan nås på distans via PC, pekplattor och smartphones, med VNC klient.

UniStream 10 stöder RS485, CANopen, Unican, MODBUS (seriell och Ethernet), och kan också anpassas till tredje-parts protokoll, USB och seriella portar stöder externa enheter som modem, skrivare, streckkodsläsare etc. i Unistream finns en inbyggd högtalare och standard-kontakt för att spela upp MP3-filer.

Som alltid, är Unitronics programvara fri och all teknisk support gratis.

UniStream™ 7: 7” pekskärm + CPU

UniStream 7” med både pekskärm och styrenhet är på toppen av sin klass, med två kraftfulla processorer, HMI pekskärm och en mängd olika I / Os. UniStream 7 tillåter att användaren anpassar sin kontroller genom att knäppa på en CPU till en HMI panel och anpassa valfritt med I / Os. UniStream 7 ger nu OEM och systemintegratörer en konkurrensfördel i arbetet att sänka kostnaderna, spara utrymme och betydligt lägre programmering tid.

UniStream 7 ger programmeraren och kunden en av de bästa användarupplevelsen på marknaden. UniLogic Studio är en inovativ programvara som minskar programmeringstid ned till 50%, genom att låta programmeraren återanvända skriven kod. Programmeraren kan bygga ett bibliotek med användardefinierade funktionsblock och HMI skärmar som sedan kan importeras till nya projekt. Programvarans konfigurationsguider gör att du sparar tid på definitioner av I / O-punkter. Dra och släpp, automatiskt linje skapande och återanvändnings alternativ sparar värdefull programmeringstid.

En annan fördel med UniStream 7 är den nya UniApps-funktionen. UniApps är ett växande bibliotek av hjälpverktyg för PLC:n. UniApps kan nå dina data, redigera den, övervaka, felsöka och debugga ditt system. Såsom det krävs i dagens värld, UniStream 7 kan nås på distans via PC, pekplattor och smartphones, med VNC klient.

UniStream 7 stöder RS485, CANopen, Unican, MODBUS (seriell och Ethernet), och kan också anpassas till tredje-parts protokoll, USB och seriella portar stöder externa enheter som modem, skrivare, streckkodsläsare etc. i Unistream finns en inbyggd högtalare och standard-kontakt för att spela upp MP3-filer.

Som alltid, är Unitronics programvara fri och all teknisk support gratis.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatUnitronics

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SensorGruppen AB, Göran Sjönell
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Krossverks­gatan 5e
21616 Limhamn
Besöksadress
Krossverks­gatan 5e
21616 Limhamn
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556784-3908
Grundat: 1998
Anställda: 7
Välkommen till SensorGruppen AB.

Vi är ett rikstäckande företag med lång erfarenhet av automatisering av svensk industri med produkter och tjänster så som: Sensorer,fotoceller,streckkodläsare,vision,personsäkerhet,Maskinsäkerhet,klämlister,Antistatutrusningar, statiskelektricitet, statisk elektricitet, ljusridåer,ljusbommar,skanner,granulatrengöring, kapacitiva,induktiva,givare,temperaturgivare, nivågivare,nivåmätning,panelinstrument,plc. inom plast-, förpacknings- och verkstadsindustrin.


Våra leverantörer: Mayser, Simco, Leuze electronic, , UWT, Dinel, Red Lion Controls, Unitronics, Rechner, Klaschka, Vortec mfl.


Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Datec, Danmark (Generalagent)
Fotoceller
Delta, Frankrike (Generalagent)
Hot Metal Detektor Slinglägesgivare Encoders
Klaschka, Tyskland (Generalagent)
Induktiva givare Dubbelplåtsgivare Sident-Grindbrytare
Mayser, Tyskland (Generalagent)
Klämlister Miniklämlister Bumpers Säkerhetsmattor
Red Lion Controls, USA (Generalagent)
Panelinstrument
Simco, Nederländerna (Generalagent)
Antistatutrustningar, Uppladdning, IML.
Unitronics, Israel (Generalagent)
OPLC
UWT, Tyskland (Generalagent)
Nivågivare Roterande nivåvakter Vibrerande nivåvakter Konduktiv givare Nivåmätning Silopilot Ultraljudsgivare/mätare
Vortec, USA (Generalagent)
Luftknivar, Luftkylning med komprimerad luft.

Kontakter

Göran Sjönell
marknad
040-93 30 30
070-889 35 95
Håkan Sjönell
Säljare
040-93 30 30
070-8893597
Anthony Gustafsson
Säljare
070-8893592
Peter Fylling
Säljare
070-889 35 91
070-889 35 91