Scotch-Brite Grovrengörare XO-RD Pro Lila S XCRS 125mm

Pris: 196,25 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Grovrengörare
Slipmaterial
Produkter

Referensnr: 82929
Upplagd: 2022-03-23
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

Scotch-Brite Grovrengörare XT Pro är tillverkad med kiselkarbid som har integrerats i en öppen nylonväv. Våra rondeller tar effektivt bort rost, färg, glödskal, ytbeläggningar och häftämnen från ytor utan att påverka grundmaterialet. 22 mm fäste för vinkelslip. Få ökad formbarhet utan att det påverkar styrkan när du förbehandlar metallytor eller tar bort rost och färg med Scotch-Brite Grovrengörare XT Pro. Våra rondeller har en kombination av förbättrade fibertrådar, harts och slipmedel med kiselkarbid som bildar en tjock, öppen struktur. De fjädrande fibrerna gör att de här rondellerna kan följa arbetsstyckets konturer med större precision för en större kontaktyta som ger högre avverkning. De följer svetsfogarnas linjer och polerar utan att ta bort dem, samtidigt som du har möjlighet att komma åt svåråtkomliga utrymmen utan att skada underlaget. Kiselkarbiden ger aggressiv avverkning och bidrar till en fin finish. Oönskad gradning, smuts och beläggningar tas effektivt bort samtidigt som arbetsstyckets form bevaras. Det minskar behovet av extraarbete och kan bidra till högre produktivitet. Dessutom gör den öppna strukturen att metallspånen åker ut, vilket minimerar belastningen. Rondellens hartsbindemedel bryts gradvis ned vid användning så att nya fibrer och vass slipande kiselkarbid kommer fram för att säkerställa en jämn slipyta under hela sliprondellens liv. De mycket starka fibrerna står emot stötar och fungerar perfekt på kanter. De här rondellerna ger även låg vibration, liten gnistbildning, hög hastighet och lång livslängd. Tar effektivt bort färg, rost, glödskal och beläggningar från metall. Mycket starka fibrer står emot stötar och fungerar bra på kanter. Extra formbarhet för större kontaktyta och snabbare borttagning av ytbeläggning. Kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket. Beständig mot belastning för jämn avverkning. Hög hastighet, låg vibration och liten gnistbildning.

Pris: 196,25 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

Fabrikat3M

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468