Skottkärra RMB-100

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Övriga produkter
Produkter

Referensnr: 26
Upplagd: 2021-09-29
Josefin Silverfur
08-754 71 60

Beskrivning

RMB-100 Skottkärra





FORT RMB-100 är en mycket robust skottkärra speciellt framtagen för bygg- och anläggningsbranschen. Korgen är gjord i extremt tålig HDPE-plast som underlättar rengöring när den används som murbrukskärra och som skyddar vid transport av ömtåliga materiel. Skottärran har kraftiga skalmar, tippbygel och underrede i galvat stål. Hjulet är punkteringsfritt och gjort i slitstarkt polyuretanskum.

FORT RMB-100 är en kraftig skottkärra tillverkad i Nederländerna av FORT, Europas största tillverkare av skottkärror. Denna modell tål det mesta. Korgen är gjord i extremt tålig och extra tjock (6,5 mm) HDPE-plast. Detta plastmaterial är samma som IMER har i sina populära betongblandare och det är slag-, slit- och köldtåligt samtidigt som det gör skottkärran väldigt lätt att rengöra, något som är extra viktigt när den används som murbrukskärra. Plasten skyddar dessutom ömtåligare materiel som markbetong, murtegel och tegelpannor från att slås sönder eller skadas vid transport samtidigt som den dämpar ljud och håller nere vikten.

RMB-100 har kraftiga skalmar, tippbygel och förstärkt underrede i galvat stål med slitskydd på stöden. Hjulet, som kan placeras i tre olika lägen för optimal kraft, är punkteringsfritt och gjort i polyuretanskum. Detta material är ca 4 gånger så slitstarkt som gummi och innehåller tusentals mikroskopiska luftceller som ger god fjädring utan risk för punktering. Den djupa och smala korgen ger bra framkomlighet, även inomhus genom smala dörröppningar.

RMB-100 kan levereras monterad. Omonterade ryms upp till 10 kärror på en standardpall vilket håller nere transportkostnaderna.
Fördelar med RMB-100
•Korg i extra tjock slag-, slit- och köldtålig HDPE-plast som underlättar rengöring, ger låg vikt, dämpar ljud och minimerar risken att innehåll repas eller skadas.
•Djup och smal korg ger bra framkomlighet även inomhus.
•Stort punkteringsfritt hjul av PUR-skum som är ca 4 gånger så slitstarkt som gummi.
•Förstärkt galvaniserat underrede med extra slitskydd på stöden.
•Lätt att montera, men kan också levereras färdigmonterad.
•Omonterade ryms 10 skottkärror på en standardpall vilket håller nere fraktkostnaderna.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatFORT

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Epox Maskin AB, Josefin Silverfur
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Box 6060
19206 Sollentuna
Besöksadress
Lands­vägen 1
SE-19270 Sollentuna
Region
Sollentuna
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556172-0276
Grundat: 1972
Anställda: 6
Välkommen till EPOX Maskin AB!

I byggmaskinbranschen sedan 1972



I över 50 år har EPOX Maskin AB levererat lättare anläggnings- och byggmaskiner för fräsning, blandning, packning, sågning och pumpning till användare över hela landet. Vi är generalagent för några av världens bästa tillverkare och säljer bara byggmaskiner med kvalitet. Vilken byggmaskin du än köper av oss får du alltid vår kunskap på köpet.



Vi arbetar i egna hemtrevliga lokaler i Norrviken, Sollentuna, ca 1,5 mil norr om Stockholm. Här har vi utöver kontor och lager för maskiner och reservdelar också vår serviceverkstad med kunnig personal redo att serva eller reparera din byggmaskin. Det är också här du hittar våra utställningsrum där du kan se alla våra bygg- och anläggningsmaskiner i verkligheten. Du är välkommen att besöka oss på vardagar mellan 8.00 och 16.30.


Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

FORT, Nederländerna
IMER, Italien (Generalagent)
LESCHA, Tyskland
MIKASA, Japan (Generalagent)
ORIT, Nederländerna
QP, Japan
QP bensinmotordrivna läns-, slam- och bevattningspumpar.
SCHWAMBORN, Tyskland (Generalagent)
WIMAG, Tyskland (Generalagent)
VON ARX, Schweiz (Generalagent)
VON ARX ytfräsar, nålpistoler och mejselhammare.

Kontakter

Josefin Silverfur
08-754 71 60