Svetsmask Varmex 2.0 Auto

Pris: 3 075 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Svetshjälm
Skyddsutrustning
Produkter

Referensnr: 66434
Upplagd: 2021-09-11
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

Detta är världens första automatiska svetsglasögon med automatiskt dämpande svetsfilter. Designad av svetsare för svetsare. Genom flera års forskning, testning och studier med samråd med svetsare och säkerhetsrepresentanter har VARMEX®-svetsmasken utformats för att ge en bättre och mer flexibel lösning på de moderna svetsarnas ökade krav. Perfekt för arbete i trånga utrymmen för rördelar; ombyggnad och reparation av bilar, fartyg och utrustning; svetsinspektioner; träna; underhåll och reparationer samt ett brett utbud av andra uppgifter. Hjärtat i VARMEX svetsmasksystem är Arc-513 svetsglasögon. Dessa automatiska svetsglasögon är lämpliga för både slipning, gasskärning och svetsning samt plasmaskärning och bågsvetsning, MIG, TIG, SMAW (elektrodsvetsning) och MAG-svetsning från DIN klass 5 till DIN 13. Med möjlighet att ha DIN 3 mellan svetsarna för en tydlig syn. Perfekt för arbete i trånga och små utrymmen Den kompakta utformningen av svetsglasögonen och den lätta vikten minskar trötthet i nacken, i motsats till större klumpiga svetshjälmar. Detta gör svetsmasken idealisk för mobil svetsning och svetsinspektioner. Kan användas för både skärning, slipning, gasskärning och svetsning av alla typer av ARC (bågsvetsning), MIG-svetsning, MAG-svetsning, SMAW (elektrodsvetsning) och TIG-svetsning. Utformad för enkel användning med hårda hattar (alla typer av hjälmar), bumpcaps och andningsskydd samt ett brett utbud av tillbehör för maximal säkerhet och komfort. Dessa svetsglasögon är idealiska tillsammans med vårt stora urval av VARMEX® flamskyddande svetslock för optimalt skydd som är både lätt och miljövänligt. Ansiktsförseglingen har en utbytbar silikonkant som är utformad för att passa tätt och bekvämt till alla ansiktsprofiler. Glasögon med styrka kan enkelt sättas in. CE / ANSI / CSA / AS NZ-certifierad.

Pris: 3 075 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatN/A

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468