Underläggsplatta HOOKIT 75mm

Pris: 262,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Övrigt/Maskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 64971
Upplagd: 2022-02-02
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

3M™ Hookit™ Clean Sanding stödplattor med låg profil är starka men mjuka, tillverkade av högdensitetsskum med en 35° trubbig avfasad kant. De är tillverkade för aggressiv planslipning. Använd våra stödplattor för att säkert fästa en 3M™ Hookit™ Clean Sanding-sliprondell* på en excenterslipmaskin. *Säljes separat   ·Ett precist mönster med flera hål ger överlägsen dammborttagning, mindre igensättning och renare arbetsmiljö ·Öka produktiviteten med 3M™ Hookit™-systemet ·Ett gängat skaft i ett stycke ger låga vibrationer och förbättrad balans   Använd 3M™ Hookit™ Clean Sanding-stödplattan för säkert fäste av en 3M™ Hookit™ Clean Sanding-rondell* på en excenterslipmaskin. Våra rondeller är idealiska för effektiv planslipning och särskilt aggressiva operationer – när bra nivellering krävs, använder du större kornstorlek. Våra mångsidiga stödplattor är starka men mjuka, tillverkade av högdensitetsskum med en 35° trubbig avfasad kant, vilket gör dem extra hållbara. Ett gängat skaft i ett stycke minskar vibrationer och förbättrar balansen. De är tillverkade för att ta bort behovet av hålinriktning. Stödplattorna har ett mönster med flera hål som fungerar med ett vakuum för att ta bort damm från rondellen, arbetsstycket och omgivande luft. Vårt dammhanteringssystem Clean Sanding är enklare att använda än vanliga dammborttagningssystem då det suger bort damm effektivare än produkter med 5 eller 6 hål. Dammborttagningen ökar rondellens avverkningseffekt och hållbarhet, samtidigt som arbetsförhållandena blir bättre. 3M Clean Sanding-sliprondeller kan användas tillsammans med Clean Sanding-stödplattor på en slipmaskin med centralvakuumsystem. Hookit-systemet gör det lätt att byta rondell och förbättrar hållbarheten. Rondellerna kan återanvändas under hela sin hållbarhet, vilket minskar materialförbrukning och möjliggör slipning av fler delar per rondell. Hookit-slipprodukter – med kardborrefäste – har ett öglematerial som matchar en stödplatta* där små krokar hakar tag i öglorna. Fästningen går snabbt, lätt och är säker. Använd produkter för slipning, polering och ytkonditionering med 3M Hookit-systemet för fäste och borttagning som gör arbetet i flerstegsprocesser effektivt. *Säljes separat   Föreslagna användningsområden ·Säkert fäste av 3M™ Hookit™ Clean Sanding-rondell på en excenterslipmaskin för planslipning

Pris: 262,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

Fabrikat3M

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468