Ytjämnhetsmätare Surftest SJ-210

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Ytjämnhetsmätare
Mätmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 5
Upplagd: 2021-09-05
Henrik Lalin
Försäljning
08-594 109 67

Beskrivning

I och med att denna typ av ytjämnhetsmätare används till mer och mer än bara kvalitetskontroll av arbetsstycken, t ex för kontroll av slitage på skäreggar för att bestämma tid för att ersätta ett skärverktyg, krävs en ytterligare förbättring av funktionerna för att utöka dess tillämpningsområde.
Surftest SJ-210 har därför utrustats med en ny stor och lättläst 4-färgs LCD-display där man kan välja mellan 16 menyspråk, däribland svenska. Motorenheten har ärvts från föregångaren SJ-201 vilket innebär att den kan användas antingen monterad i displayenheten eller separat för ökat åtkomlighet eller t ex monterad i stativ. Tre typer av motorenhet finns: Standard, tvärgående och Front Lift. Mätområdet i X-led är 17,5 mm (5,6 mm för tvärgående) och upplösningen 0,002 µm för högsta noggrannhet. Fyra olika anslutningar: USB för kommunikation med Mitutoyos programvaror, DIGIMATIC-utgång, RS-232C-interface/skrivarport samt fotpedal. Strömförsörjning genom nätadapter eller den inbyggda laddbara Ni-MH batteripacken.
Surftest SJ-210 har också plats för ett micro-SD minneskort där betydligt fler mätförutsättningar, mätdata och grafik i form av skärmdumpar kan sparas. Det uppmätta resultatet inklusive registrerade profiler kan skrivas ut på termopapper genom att använda en passande skrivare.
Tack vare bakgrundsbelysningen av den stora displayen (bildyta: 36,7 x 48,9mm) har läsbarheten i sämre belysning kraftigt förbättrats.
Viktiga inställningar kan spärras från oavsiktlig ändring genom lösenordskydd.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatMitutoyo

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Mitutoyo Scandinavia AB, Henrik Lalin
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Mitutoyo Scandinavia AB

Postadress
Slänt­vägen 6
19461 Upplands Väsby
Region
Upplands Väsby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556210-1138
Grundat: 1981
Anställda: 37
Välkommen till Mitutoyo Scandinavia AB!

Vi har försäljning, kalibrering och service av precisionsmätutrustning för kontroll och kvalitetssäkring. Allt från skjutmått till koordinatmätmaskiner.

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

Mätteknik

Agenturer

KOMEG , Tyskland
KOMEG ingår i Mitutoyokoncernen. KOMEG tillhandahåller uppspänningssystem, prober, mätspetsar, laddystem för koordinatmätmaskiner m m.
MITUTOYO, Japan
Mätmaskiner och mätutrustningar som t.ex. profilmätmaskiner, rundhetsmätare, lasermikrometrar, digitalutrustningar, hårdhetsprovare, koordinatmätmaskiner, 3D videomätmaskiner m.m

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Henrik Lalin
Försäljning
08-594 109 67