Företagsfilm & fotografering

Hur vi kommunicerar online förändras konstant och de senaste åren har rörligt material varit ett faktum för företag att nå ut på sociala medier och lyckas digitalt. Aldrig förr har mängden videomaterial producerats som det gör idag och efterfrågan på rörligt innehåll blir större och större!

Idag utgörs 80% av vår internetkonsumtion via video och rörligt material. Detta är inte konstigt eftersom det går 60 000 gånger snabbare för vår hjärna att ta in information som är i rörligt material jämfört med i text.

Rörligt material har därför blivit till en självklarhet när det kommer till digital marknadsföring. Det skapar inte bara möjlighet att fånga uppmärksamhet hos kunder på ett lättare sätt, utan ger också möjligheten att berätta sin historia/budskap på ett underhållande och informativt sätt!

Vi på Industritorget hjälper er från början till slut med framtagning av rörligt material. Fyll i era kontaktuppgifter nedanför så kontaktar vi er inom kort och berättar hur just er företagsfilm skulle kunna se ut!

Företagsfilm för Storebro Industrier Nya AB

Företagsfilm för RG Mekaniska AB

Företagsfilm för Protite AB

Företagsfilm för Peikko Sverige AB

Företagsfilm för LG Verktyg AB

Företagsfilm för Verktyg & Press i Anderstorp AB

Lämna era kontaktuppgifter så hör vi av oss direkt

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Inriktning
Kommentarer/Frågor
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.