TORSDAG 23 JANUARI 2020

Är du nyanländ och vill utbilda dig till elmontör? Sök till Skills utbildning!


Genom projektet ”Ökad mångfald inom industrin” har Skill utbildat och hjälpt flera personer med utländsk härkomst till arbete! Under 2020 fortsätter vi men för att möta kundernas krav ändrar vi utbildningsinriktningen till junior elmontör.

Stämmer det här in på dig?
• Goda kunskaper i svenska
• Intresserad av att arbeta inom el och automation
• Redo att satsa och göra ditt bästa

Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter
Vårt erbjudande
Genom Skills projekt ”Ökad mångfald inom industrin” har vi hjälpt 18 personer till arbete. Får vi hjälpa dig?

Genom utbildning och coachning hjälper vi dig som har utländsk härkomst att få nya kunskaper. Målet är att det ska leda till arbete. Utbildningen är kostnadsfri.

Sök till Skills utbildning som innehåller:
• Praktisk yrkesutbildning till junior elmontör
• Teoretisk utbildning om säkerhet och regler inom svensk industri
• Utbildning om hur det svenska arbetslivet fungerar

Utbildningen är kort och företagsanpassad på cirka 3 veckor. Till din hjälp finns Skills erfarna yrkeslärare och vår integrationscoach. Personer som har vana av att utbilda och hjälpa individer med utländsk härkomst till arbete.

Din profil
Då alla utbildningar genomförs på svenska, är ett grundläggande krav att du har tillräckligt bra kunskaper i svenska för att kunna förstå och lära dig innehållet i våra utbildningar.

Det är ett stort plus om du har en teknisk bakgrund, exempelvis ingenjörsutbildning, erfarenhet av att arbeta som elektriker eller motsvarande.

Det är viktigt att du är redo att kämpa hårt, att du är framåt och beredd att ta den här chansen på allvar. Du behöver trivas med att arbeta tillsammans med både kvinnor och män.

Vi ser gärna att du har B-körkort eller just nu håller på att ta körkort.

För att bedöma om du matchar våra utbildningar kommer vi att genomföra språktest, praktiskt handlagstest samt teoretiskt test.

Tillväxtverket finansierar en del av det här projektet och inriktningen är just målgruppen nyanlända eller andra personer med utländsk härkomst, så i detta projekt riktar vi oss till just er.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande utbildningen kan du kontakta Maxime Allehamn, maxime.allehamn@skill.se alt. 013-495 88 02.

Du söker till utbildningen genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se Kom ihåg att i ditt personliga brev motivera varför du vill gå Skills utbildning.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer och urval sker löpande.

Om oss
Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och Region Östergötland, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.

I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Stockholm, Järfälla, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 70-tal personer. Över 800 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.

Upplagd: 2020-01-14

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4852
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser