ONSDAG 16 JANUARI 2019

Beredare till Swisslog

Om företaget
På Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar dom automatiska staplingskranar, transportörer och skyttelsystem inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med deras systerföretag kan de inom organisationen kombinera olika produkter och system för att matcha varje kunds behov. Swisslog arbetar projektorienterat vilket innebär spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som Beredare på Swisslog är din huvudsakliga arbetsuppgift att utifrån konstruktionsunderlag skapa optimala förutsättningar för våra olika tillverkningsprocesser.
I det ingår att sätta processvägen rätt, styra ingående material rätt och att tidsplanera produktionsorder så att tillverknings- och inköpsbehov optimeras utifrån kundens leveransönskemål. Det innebär även att analysera såväl för- som efterkalkyl av produktionsorder för att genom ständiga förbättringar utveckla och effektivisera vår verksamhet.

Du kommer att ha ett stort kontaktnät och arbeta tvärfunktionellt med bland andra produktionsteknik, el- och mekanikdesign, inköp och produktionsledning.


Din profil
Du är en analytisk och teknikintresserad logistiker som drivs av att i samarbete med andra skapa och optimera produktionsflöden. Som person är du strukturerad, men trivs samtidigt i den dynamiska miljö som en projektorienterad organisation utgör. Erfarenhet av arbete i affärssystem inom tillverkningsindustrin är ett måste och det är meriterande om du har arbetat i SAP. Även ritningsläsning är meriterande.

Vi tror att du har någon form av logistik- eller teknikutbildning, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Eftersom vårt koncernspråk är engelska är det ett krav att du behärskar det i såväl tal som skrift.


Ansökningsförfarande
Tillträde snarast möjligt utifrån överenskommelse. Swisslog har ett behov av en person på lång sikt och man blir erbjuden en visstidsanställnings på 6 månader till att börja med hos oss på Skill. Därefter har du goda chanser till förlängning.

Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan idag. P.g.a GDPR tar vi endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta någon av ansvariga rekryterare Malin Åkerblom.

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3931
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser