TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier

Bidra till verklig samhällsnytta! Ida Infront söker erfarna Systemutvecklare


Ida Infronts produktfamilj iipax bidrar till att möjliggöra effektiva DNA-analyser, ett passfritt Europa och snabba testresultat för Covid-19, och mycket mer därtill. Vill du vara med att bidra? Här är teamarbete centralt och det finns goda möjligheter för dig som erfaren systemutvecklare att få sätta din egen prägel samt att på ett innovativt sätt bidra till företagets fortsatta förbättringsarbete.

Om företaget
Ida Infront bygger framtidens informationssamhälle med iipax – en produkt för digitalsmarta myndigheter. De är ett väletablerat företag som främst erbjuder IT-lösningar till nordiska myndigheter. Lösningarna baseras på deras egen produkt iipax som har funktioner för säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering. Syftet med deras IT-lösningar är att förenkla och effektivisera såväl myndigheternas som medborgarnas vardag.

Ida Infront grundades 1984 och har i dag ca 125 medarbetare i Linköping, Stockholm, Oslo, Mumbai och Bengaluru. Företaget är en del av Addnode Group vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Ida Infront får du möjligheten att ingå i högpresterande och tvärfunktionella team där alla kunskaper finns för att leverera kvalitet i projekten mot de olika kunderna. Ni arbetar agilt tillsammans för att realisera de krav som ställts på den lösning eller produkt ni utvecklar. Du och ditt team ansvarar för den tekniska lösningen, vilket innefattar arkitektur, design, utveckling och testning. Ni arbetar både med nyutveckling och förvaltning av de olika produkterna samt supporterar kunderna fortlöpande.

Ni är experter på systemutveckling och arbetar på ett sätt som garanterar hög kvalité och effektivitet samt bidrar till att ni alltid förbättrar er och ligger i framkant både vad gäller teknik och process. På Ida Infront uppmuntras innovation då de strävar efter att ständigt förbättra sig och sina anställda, därav finns goda möjligheter till vidareutveckling via exempelvis deras interna innovationsprogram där nya tankar och idéer föds och utvecklas vidare.

Din profil
Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt och ständigt förbättrande företag som arbetar med produkter i framkant. För att passa i rollen tror vi att du besitter relevant utbildning för positionen och har några års erfarenhet av arbete med systemutveckling samt kunskaper och erfarenhet av utveckling i Java och JEE.

Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av:

- HTML5, JavaScript och CSS
- Applikationsservrar
- Relationsdatabaser
- Versionshantering, exempelvis Git
- Agila utvecklingsmetoder

Som person tror vi att du är strukturerad och besitter förmågan att kunna bryta ned en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Det är också viktigt att du uppskattar samarbete och ser kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av mjukvaruutveckling och problemlösning med passion för hantverket att skriva kod.

Du pratar svenska och gör dig förstådd på engelska muntligt och skriftligt samt har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i Ida Infronts säkerhetsklassade projekt. Tag chansen att få vara med på resan med Ida Infront för att bygga framtidens informationssamhälle!

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ida Infront med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson 013- 473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se.

Upplagd: 2021-05-04

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5715
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser