SÖNDAG 15 DECEMBER 2019

Byt karriär och sök till SAABs utbildningsprogram!


Har du en dröm om att arbeta inom elektronikmontering på ett stort och välkänt företag som är i teknikens framkant? Du kanske är i början av din karriär eller vill ta nästa steg in i teknikens värld? Nu finns återigen möjligheten att gå ett skräddarsytt utbildningsprogram som ger dig en framtid på SAAB som elektronikmontör!

Programmet har som ambition att leda direkt till en anställning. Även under utbildningsperioden är du anställd hos oss på Skill med lön och arbetar som elektronikmontör hos SAAB.

Om företaget
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Under huvuddelen av programmet kommer du vara en del av SAABs verksamhet och delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. I rollen som elektronikmontör kommer du att arbeta med montering av serieprodukter. Du kommer att arbeta som en del i ett monteringsteam för produktion av självskydd till Gripen E och ta del av såväl förbättringsarbete som utveckling.

Som deltagare i programmet får du en gedigen utbildning som en del i den dagliga verksamheten. Arbetet ger en bred grund och förståelse för yrket. Du kommer under handledning att få arbeta aktivt i verksamheten och få lära dig grunderna som ingår i rollen som elektronikmontör.

För att ge dig de rätta grunderna innan du kliver in i rollen som elektronikmontör börjar vi med en utbildningsperiod som är anpassad efter kommande arbetsuppgifter. I det dagliga arbetet kommer du ha nytta av de certifikat du testas för under utbildningen.

Utbildningen innehåller bland annat:

-Lödning med certifiering enligt FSD 5115

-Ritningsläsning med certifiering enligt IPC 620

-Komponentkännedom

-Kablage och kretskort


Din profil
Vi söker dig som vill ta ett tydligt steg i karriären och har ett stort intresse för teknik och montering. Vi tror att du ser denna möjlighet som en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom montör-yrket. Tidigare erfarenhet av yrket eller branschen är inget krav. Har du ett fritidsintresse eller liknande som vidrört montering eller teknik ser vi detta som väldigt positivt. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och brinner för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är tålmodig och en god lyssnare.

För att fungera i rollen som elmontör bör du vara noggrann, stresstålig och ha god samarbetsförmåga. Vi ser att du har gymnasiekompetens och ett stort intresse för teknik och tillverkning samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med möjlighet till fortsatt anställning på Saab.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvariga rekryterare Anna Carlbaum eller Ellinor Sundin,
anna.carlbaum@skill.se 08 -120 971 73
ellinor.sundin@skill.se 08 - 120 971 74

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-12-02

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4679
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser