ONSDAG 23 JANUARI 2019

Maskinoperatör till SAAB Linköping


Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör samt vill arbeta i ett kompetent och kunnigt team på Saabs Rörverkstad? Vi söker dig med lång erfarenhet av verkstadsarbete.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.


Dina arbetsuppgifter
På Saabs Rörverkstad arbetar sju operatörer och du kommer att ingå i ett team som består av medarbetare med gedigen erfarenhet och kompetens. Du kommer att bli en del av en verkstad med många kompetenser och behörigheter. Du kommer att arbeta vid maskin, allt från att förbereda maskinen, köra maskinen till att fylla i mätprotokoll samt manuellt efterarbete. Flera maskiner körs samtidigt vilket gör att du ansvarar för flera parallella processer tillsammans med ditt team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har daglig kontakt med olika stödfunktioner.

Detta är initialt ett uppdrag. Det finns goda möjligheter till förlängning och övertagning av Saab.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av likdanande arbete samt god verkstadsvana. För att trivas i rollen har du flera års erfarenhet av arbete inom verkstad och du har en god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av ritningslösning. Vidare söker vi dig med goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta med olika typer av människor. Du är trygg i dig själv och har ett stort personligt ansvar. Vidare är du flexibel och kan anta olika typer av arbetsuppgifter om så krävs. Arbetet ställer krav på noggrannhet och eget ansvar samt att du som person är kvalitetsmedveten.


Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan till www.skill.se redan idag!

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman, linda.strandman@skill.se alt 013-495 89 74

Väl mött med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-01-07

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3979
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser